Meer dan een gewoon lampje in je tuin

Overdag zien je huis en tuin er schitterend uit, maar zodra de schemering invalt, ontbreekt er iets. En wat er ontbreekt is eigenlijk heel simpel, het is namelijk licht wat er ontbreekt. Je ziet de looppaden in je tuin niet meer en er is in het donker weinig zichtbaar van die prachtige tuin. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk en snel zicht. Maar ook sfeer en veiligheid.

Bepaal de sfeer

De juiste verlichting op de juiste plaats, is een must voor iedere tuin. Om de tuin een verlengstuk te maken van je huis, is licht bepalend én belangrijk. Tuinverlichting zorgt namelijk voor het zicht wat je nodig hebt in het donker en geeft de tuin de juiste sfeer. Als de lichten in de avond aan gaan, ontstaat er een compleet andere wereld. Zeker met tuinverlichting dat vergelijkbaar is met het licht van de zon. Door de hoge kleurechtheid ervaar je het magische gevoel van natuurlijk licht.

Maak je buiten bijzonder! Met het juiste lichtplan creëer je een prachtige tuin met de juiste hoeveelheid tuinverlichting.

Veilig en eenvoudig

Wij plaatsen regelmatig het In-Lite verlichtingssysteem in tuinen. Het In-Lite verlichtingssysteem is een systeem welke werkt op laagspanning. Via de In-Lite app bedien je eenvoudig de 12 volt verlichting. Tevens kun je met de smart hub module je tuinverlichting personaliseren in de gewenste kleur, is de verlichting dimbaar en individueel op afstand te bedienen.

De slimme buitenverlichting kan op afstand aan- of uitgeschakeld worden, het licht kan feller gemaakt worden met de dimmer of de draadloze bewegingssensor. Zo gaat je tuinverlichting automatisch aan als je langsloopt of -rijdt. Prettig, veilig en slim. Tevens kan er via de app een tijd ingesteld worden dat de verlichting aangaat. Hiermee blijft de buitenverlichting niet onnodig lang aan staan en wordt je buitenverlichting nog duurzamer.

Het verschil tussen 12 v en 230 v

Tuinverlichting op 12 volt is verlichting op laagspanning, hierdoor hoeven de kabels niet onder grond en mocht je per ongeluk de kabel beschadigen tijdens werkzaamheden in de tuin, dan krijg je hier niet direct een schok van. Bij een 230 volt systeem is dit erg gevaarlijk en daarom moet een 230 v stroomkabel minimaal op 60 cm diepte in de grond. Daarbij is de 230 v stroomkabel een dure gewapende kabel en worden aansluitingen gemaakt door middel van gietmoffen en is hierdoor kostbaarder.