Tuinen

Ik hou(t) van tuinen!

Dat wij van tuinen houden steken wij niet onder stoelen of banken 😉
Wellicht dat u al een aantal creaties van ons voorbij hebt zien komen op Facebook, Twitter of Instagram? Of heeft u onze Pinterest-pagina al bekeken, ook wij laten ons graag inspireren door mooie platen uit binnen- en buitenland? Natuurlijk kunt u ook terecht op onze tuininspiratie-pagina, hier kunt u een greep van de door ons ontworpen en aangelegde tuinen bekijken.

Houdt u ook van tuinen?

Wat is er heerlijker dan in uw eigen tuin te kunnen genieten van het eerste kopje koffie van de dag? Of dat u kunt wegdromen met een mooi boek in uw hand en een goed glas wijn?

Tuinen zijn om in te leven, om in te genieten en zijn een verlengstuk van de woning. Een tuin die past bij de woning verrijkt de woning en zorgt ervoor dat het totaalplaatje klopt. Een tuin moet blijven boeien, niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook na drie of zelfs na vijftien jaar. Rust, harmonie en evenwichtige ruimteverdeling zijn de kwaliteiten die een ontwerp net dat beetje extra geven.

Naast het ontwerpen en aanleggen, besteden wij ook veel aandacht aan het onderhouden van tuinen. Want tuinen hebben de nodige aandacht en onderhoud nodig. Door dit onderhoud vakkundig uit te laten voeren loopt uw tuin niet terug in kwaliteit, maar groeit steeds verder naar een mooier resultaat.

Liefde

De liefde voor tuinen zit dus in ons bloed. Met ons enthousiast team van 16 vaste hoveniers kunnen wij uw tuin met “liefde” ontwerpen, aanleggen of onderhouden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.