Ook de mannen van De Rooy hebben te dealen met het coronavirus!

Als hoveniersbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

Ook de mannen van De Rooy hebben te dealen met het coronavirus. Hoe fijn is het dat een groot deel van onze diensten en werkzaamheden vooral buiten worden verricht?! Uiteraard zijn onze medewerkers uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden. De mannen reizen apart naar de klant en houden de aanbevolen afstand tot elkaar én de klant. Ook volgen wij op de bedrijventerreinen de daar geldende regels op.

Onze secretaresse en administratie werken vanuit huis. De bezetting op kantoor, zoals de planning, is bemand en onze ontwerper presenteert de tuinontwerpen online. Bezoeken aan leveranciers beperken we, het materiaal wordt geleverd in ons magazijn.

Al met al niet de normale gang van zaken, maar het dwingt tot creatief nadenken over welke mogelijkheden er wel zijn. Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze mensen. Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten.

Verder wensen we iedereen veel sterkte in deze bijzondere tijd en met solidariteit komen we een heel eind.