Terwijl u geniet van zon, zee, strand en rust, gaat onkruid en begroeiing helaas nooit op vakantie… Zonder de nodige voorbereidingen voorafgaand aan een vakantie, is de kans groot dat u bij thuiskomst een minder verzorgde tuin aantreft.

Vraagt u vrienden, buren of familie om de tuin te onderhouden wanneer u met gepakte koffers vertrekt of kiest u ervoor bij thuiskomst meteen weer aan de slag te moeten? Beide opties zijn eigenlijk niet nodig! De vakantietuinman staat namelijk voor u klaar om de zorg voor de tuin tijdens uw vakantie helemaal over te nemen.

Vooraf wordt uitgebreid doorgenomen wat uw wensen zijn. Om wat voor soort tuin gaat het en welke zorg is daarbij noodzakelijk? Wat is de soort beplanting? Is er een gazon aanwezig wat extra zorg kan vereisen? De vakantietuinman zorgt dat alle besproken taken keurig worden uitgevoerd tijdens uw afwezigheid. Over het algemeen gaat het meer om wekelijkse werkzaamheden: besproeien van gazon en planten tijdens droge dagen, kuipplanten water geven, het gazon maaien, vissen voeren, etc. Eventueel kunt u er voor kiezen om juist de grove werkzaamheden te laten uitvoeren tijdens uw vakantie.

Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van deze vakantieservice, dan is het goed te ervaren hoe handig het is om een vakantietuinman voor (een deel van) het tuinonderhoud in te schakelen tijdens de vakantie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.