Klantenreview Patrick uit Made

Even buitenkijken bij….
…de tuin rondom de woning van Patrick uit Made

Vakantiegevoel in eigen tuin!

Ruim 2.5 jaar geleden kocht Patrick een bestaande 2-onder-een-kap woning in Made. Een prachtig huis met een prima tuin, maar deze laatste kon wel een upgrade gebruiken. En zo geschiede… Na een fijn ontwerp- en offertetraject met De Rooy Hoveniers was het tijd om de tuin leeg te halen en opnieuw aan te leggen. Sinds de oplevering is het voor Patrick elke dag genieten met een grote G.

‘Als ik met mijn vrienden of familie in de tuin ben met mooi weer, heb ik gewoon alles bij de hand voor een fijn vakantiegevoel,’ begint Patrick. ‘Voordat het gehele traject met de Rooy van start ging had ik wel wat wensen voor mijn nieuwe tuin. Een mooie overkapping leek me sfeervol, ik wilde graag een schuurtje voor opslag en mijn droom was een klein zwembad. Ik ben erg van het buiten genieten en dit zou de kers op de taart zijn, maar ik moest onderzoeken of dit mogelijk was en financieel ook binnen budget’.

Prettige klik

Via vrienden die al een tuin met  De Rooy signatuur hebben, kwam Patrick met de hovenier in contact. Patrick: ‘ik nam contact op met  De Rooy voor een oriënterend gesprek en Gunther kwam langs om de oorspronkelijke tuin te bekijken. Direct was er een prettige klik en op een open manier werden ideeën besproken  en later uitgewerkt in een unieke tekening en bijpassende offerte. Met wat schaven hier en daar ontstond het eindontwerp. Bij De Rooy Hoveniers hebben ze echt verstand van tuinen en alle mogelijkheden. Er wordt gedacht in oplossingen en het misschien onmogelijke kreeg toch ook een plekje in de tuin….. het zwembad!’

Het zwembad maakt de tuin uniek, het is een echte eyecatcher

Klein maar fijn noemt Patrick zijn tuin. Een plek waar hij vooral met mooi weer geniet van het totaalplaatje. ‘Naast het zwembad heet de buitendouche ook een mooie plek gekregen in de tuin en is de veranda een sfeervolle plek geworden om te vertoeven. De beplanting klopt en het geheel is strak en toch afwisselend.’ De aanleg ging niet van een leien dakje. Er bleek een dikke betonplaat in de tuin te liggen die weggehaald moest worden en tijdens de aanleg was het heel slecht weer. De planning liep daardoor een beetje uit, maar toch werd de planning van opleveren voor de zomer uiteindelijk wel gehaald. Patrick: ‘Ik zou ieder ander De Rooy Hoveniers adviseren. De samenwerking was prettig, open en ontspannen. Het constant meedenken is ook echt superfijn, je doet een grote investering en dan is een sparring partner van grote meerwaarde’.

In het voorjaar komen de mannen van De Rooy het onderhoud van de tuin verzorgen. ‘Ik heb niet perse groene vingers, houd de tuin onkruidvrij, maar om de tuin mooi volwassen te laten worden, maak ik nog steeds graag gebruik van de kwaliteiten van De Rooy.’