Wees welkom!

De start van een nieuw jaar geeft ons weer een extra boost om mooie plannen te maken. En waar kunnen we deze beter aan u presenteren als tijdens een inspirerende beurs. Gezamelijk met de vereniging voor kwaliteitshoveniers, genaamd Tophoveniers, nemen we dit jaar deel aan twee beurzen. Masters of Lxry en TuinIdee staan op stapel en we nodigen u van harte uit ons een bezoekje te brengen.

Grootste tuinevent

TuinIdee vindt van 25 tot en met 28 februari plaats in de Brabanthallen van ‘s-Hertogenbosch. Een bezoek aan Nederlands grootste tuinevent biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin van je dromen en een heerlijk buitenleven. TuinIdee is uniek door de presentatie van schitterende voorbeeldtuinen in fraaie decors. Stuk voor stuk praktische en originele ideeën. De Tophoveniers tonen u met plezier een prachtige showtuin, staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en het vergemakkelijken van uw zoektocht naar de tuin van uw dromen. Kom ontdekken, beleven en genieten!

Master of Lxry

Masters of Lxry vindt plaats in de RAI Amsterdam. De naam zegt het al; dit vijfdaagse evenement staat garant voor luxe! Ook hier voelen de Tophoveniers zich op hun plek, 2015 was een groot succes. Het traject naar en de oplevering van kwalitatief hoogstaande en exclusieve tuinen is de specialiteit die de aangesloten hoveniers tot in de puntjes beheersen. Tijdens het meest toonaangevende luxury event van Europa laten we u dit graag zien! Maar nog wel even geduld, de beurs wordt dit jaar pas georganiseerd in de decembermaand; van 8 tot en met 12 december.

Bent u niet in de gelegenheid één van de beurzen te bezoeken? Geen probleem. In onze presentatieruimte te Dussen vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de, voor u, perfecte tuin.