Tuinman Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Den Bosch? Bent u op zoek naar een vakman waar u van op aan kunt? Als u op zoek bent naar een professionele tuinman Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van diverse tuinen. Wij werken met de beste tuinmannen die graag voor u klaar staan. Is uw tuin toe aan een winterbeurt of komt het voorjaar om de hoek kijken en wilt u uw struiken, bomen en uw gazon weer netjes op orde hebben? U kunt altijd contact opnemen met één van de medewerkers van De Rooy Hoveniers uit Dussen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen en wij komen graag naar u toe. Voor een tuinman Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: de tuinman Den Bosch van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Tuinman Den Bosch nodig? De Rooy Hoveniers heeft in de afgelopen jaren vele tuin opgeknapt, aangelegd en onderhouden. Wij werken met een groot team van specialisten die graag voor u aan de slag gaan. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om bijvoorbeeld uw boom te snoeien, uw struiken op de juiste manier bij te houden en uw gazon er keer op keer tip top uit te laten zien. De experts van De Rooy Hoveniers nemen u dat graag uit handen. Wij zijn de tuinman Den Bosch waar u naar op zoek bent! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij uw tuin op de juiste manier aan moeten pakken. Sinds 1940 zijn wij een bekende naam in de omgeving van Dussen en omstreken. Al meerdere jaren zijn diverse tuinen van de Rooy Hoveniers uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Onze prijzenplank is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 waren wij de winnaar van de vak prijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is ook aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Den Bosch van De Rooy Hoveniers


Wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw wensen? Bent u benieuwd wat wij voor uw tuinonderhoud kunnen betekenen? De Rooy Hoveniers komt graag naar u toe in Den Bosch. Wij vinden persoonlijk en direct contact erg belangrijk en houden de lijnen kort met onze klanten. Wij bespreken graag uw wensen onder het genot van een kopje koffie.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.