Tuinman Aalst nodig?


Bent u op zoek naar tuinman Aalst? Wilt u graag uw tuin aanpakken maar weet u niet waar u moet beginnen? Of heeft u net een woning gekocht en is uw tuin verwilderd? Tuinman Aalst kan van uw tuin weer een mooie en functionele tuin maken.  Wij kunnen van iedere verwilderde tuin of kale vlakte een fantastische tuin maken. Wilt u graag een tuin die onderhoudsarm is? Of juist een tuin die vol staat met bloemen.  Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en samen met u maken wij een ontwerp. Uw wensen staan bij ons centraal. Behalve uw tuin aanleggen kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuinman Aalst van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Heeft u een tuinman Aalst nodig? Heeft u momenteel een niet onderhoudsvriendelijke tuin en kost het teveel werk om hem bij te houden? Dan adviseren wij een onderhoudsvriendelijke tuin. Een onderhoudsvrije tuin is niet mogelijk omdat u altijd wel iets aan de tuin moet doen om er jarenlang plezier van te hebben. Wij laten u genieten van uw tuin zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat iemand ziet hoe uw tuin verwaarloosd is. U bent op zoek naar tuinman Aalst. Wij kunnen een periodieke afspraak maken zodat uw tuin na het aanleggen er fantastisch uit ziet.  Wilt u misschien veel kleur in de tuin maar uw partner helemaal niet? Wij maken een perfecte combinatie van bloemen en planten zodat u er allebei plezier aan beleeft. Van een tuin moet u blij worden als u niet zo lekker in uw vel zit en u moet heerlijk kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Tuinman Aalst maakt uw tuin volledig naar wens.  Is de tuin toch niet helemaal naar wens bij oplevering? Spreek ons aan en wij kijken samen naar een passende oplossing.

Tuinman Aalst van De Rooy Hoveniers

Spontaniteit is wat tuinen nodig hebben volgens De Rooy Hoveniers. Wij kunnen iedere bloem verwerken in uw tuin. Ook de vormen en kleuren zijn bij veel bloemen mogelijk. Samen met u maken wij een plan van aanpak waarin de schets van de tuin te vinden is en de soort bloemen en tegels. Nadat de schets goed is, gaan wij verder met aanleggen.  Het is soms lastig een voorstelling te maken bij een 2D ontwerp. Hoe zal het eindresultaat eruit komen te zien in de realiteit? Wij kunnen om een juiste indruk te geven van het eindresultaat een 3D tekening maken. U kunt hierbij sfeer proeven!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.