Klantenreview familie uit Nieuwendijk

Even buitenkijken bij….
…de tuin rondom de woning van een familie uit Nieuwendijk

Begin 2014 hebben wij besloten onze tuin drastisch aan te pakken maar mijn hemel, waar begin je met zoiets?
Ideeën hadden we zat maar hoe we deze in de praktijk moesten gaan brengen was toch een lastiger vraagstuk. We hebben derhalve de ‘hulp’ van De Rooy Hoveniers ingesproken waarbij Günther de Rooy ons eerste aanspreekpunt was.

Duidelijk plan

Günther is iemand die al snel het totale plaatje voor zich ziet nadat je hem jouw wensen hebt duidelijk gemaakt, als is hij behoorlijk eigenwijs maar wanneer hij dan zijn visie inzichtelijk maakt in een duidelijk plan en tuinontwerp, dan begint het daadwerkelijk al een beetje te leven.

Wegwijs

Het is prettig wanneer een bedrijf als De Rooy je bij het handje pakt en je wegwijs maakt door ‘hun’ wereld. De voorsprekingen hebben we zeker als prettig ervaren waarbij wij onze ideeën tezamen met hun inbreng ten uitvoer hebben kunnen brengen.

Correct en prettig

Wanneer het echte werk dan op een ochtend begint, wat het voor ons zeer prettig dat de mannen die het daadwerkelijke werk ten uitvoer moesten gaan brengen, exact wisten waar ze het over hadden en zeer correct en prettig in de omgang waren.

Prachtig eindresultaat

Al met al is de firma De Rooy bijna 4 maanden bij ons bezig geweest met een prachtig eindresultaat waar zowel wij als ook De Rooy trots op mag zijn.

Kortom, in alle opzichten een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Meer zien van deze tuin? Klik hier