De kantoortuin specialist


Bent u in het bezit van een kantoortuin? Wilt u de entree voor uw klanten opfleuren? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers voor het op maat maken van een kantoortuin. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen met u gaan we op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw gewenste kantoortuin. Een kantoortuin dient als het ware als een visitekaartje voor uw klanten. Een bloeiende kantoortuin zegt heel veel over het kantoorpand waar u werkzaam in bent. Daarnaast is een kantoortuin niet alleen prachtig bij binnenkomst. Het kan ook zijn dat een kantoortuin inpandig is en dat u daar een oase van rust en groen wilt creëren. Hier kunnen uw medewerkers tot rust komen in een prachtige omgeving. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Door de jaren heen hebben wij verschillende tuinen mogen ontwerpen, waardoor u vandaag de dag bij ons aan het juiste adres bent voor het vinden van een bulk aan ervaring in het op maat maken en aanleggen van een kantoortuin.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke kantoortuin


De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen, zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Al sinds 1940 kunt u bij ons terecht. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf, dat graag de handen ineen slaat voor uw kantoortuin. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden. Wij geven tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheiden wij ons graag. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers in Nederland. Wij beschikken over een groot team van specialisten, dat graag aan de slag gaat om uw gewenste kantoortuin te realiseren en te blijven onderhouden. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw kantoortuin op de juiste manier te onderhouden.

Bijzonder ontwerp voor een mooie en eigentijdse kantoortuinen

Wilt u meer weten over het ontwerpen en creëren van een kantoortuin op maat? Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden die wij u aanbieden. Voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij De Rooy Hoveniers het juiste adres.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.