De kantoortuin specialist


Bent u op zoek naar een top hovenier? Bent u op zoek naar een hovenier die met u mee denkt over het ontwerpen, realiseren en onderhouden van een kantoortuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen en slaat graag de handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Door de jaren heen hebben wij verschillende tuinen mogen ontwerpen, waardoor u vandaag de dag bij ons aan het juiste adres bent voor het vinden van een bulk aan ervaring. Het is onze taak om uw wensen te vertalen naar een prachtige kantoortuin die aan al uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden? Bent u benieuwd naar de tijdsduur die wij nodig hebben en de producten en planten die wij gebruiken voor het realiseren van een kantoortuin? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Neem de tijd om de ‘klanten vertellen’ pagina te lezen en laat u inspireren door de prachtige foto’s van onze gemaakte tuinen. Wij zien uw aanvraag voor een kantoortuin graag tegemoet.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke kantoortuin


De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1940. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk en daarmee onderscheiden wij ons graag. Wij beschikken over een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw gewenste kantoortuin te realiseren en te blijven onderhouden. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Het ontbreekt mensen aan tijd of huiseigenaren hebben lichamelijke ongemakken. Ons team van specialisten komt graag bij u langs om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen. Daarnaast geven wij uw kantoortuin de aandacht die hij verdient.

Bijzonder ontwerp voor een mooie en eigentijdse kantoortuinen

Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij De Rooy Hoveniers het juiste adres. Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering en realisatie.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.