Hovenier Woudrichem nodig?


Op zoek naar een hovenier Woudrichem? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hovenier Woudrichem. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk! Voor een persoonlijk tuinontwerp, tuinadvies of tuinonderhoud moet u bij hovenier Woudrichem zijn!  De Rooy Hoveniers vindt persoonlijk en direct contact met zijn klanten erg belangrijk. Daarom onderhouden wij korte lijntjes met onze klanten en kunnen wij snel aanpassingen verrichten met betrekking tot uw tuinontwerp of tuinonderhoud. Voor het maken van een persoonlijk tuinontwerp, tuinadvies of voor uw tuinonderhoud bent u bij De Rooy Hoveniers als hovenier Woudrichem aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Vakprijzen voor hovenier Woudrichem


In de afgelopen jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Al meerdere jaren zijn wij uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn hier uiteraard erg trots op!

Over De Rooy Hoveniers

De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en in persoonlijke tuinadviezen. Naast ons ontwerp en advies verzorgen wij ook tuinonderhoud. Wij werken met geschoold en vakbekwaam personeel en met hoogwaardige materialen. De Rooy Hoveniers beheerst alle onderdelen van het vak. Denkt u aan grondbewerking, bemesten, straatwerk, aanplanten en aanleg van tuinberegening en tuinverlichting. Wij bieden u het gehele plaatje van A tot Z. De Rooy Hoveniers beschikt over een team van 16 gediplomeerde medewerkers. Indien nodig maken wij gebruik van geselecteerde specialisten. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Meer informatie over De Rooy hovenier Woudrichem?


Bent u benieuwd wat De Rooy Hoveniers, hovenier Woudrichem voor u kan betekenen? Of bent u op zoek naar een persoonlijk en bijzonder tuinontwerp of tuinadvies? Bij De Rooy Hoveniers helpen wij u graag.

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u geen tijd heeft voor uw tuinonderhoud. De Rooy Hoveniers neemt dit graag voor u uit handen. Uw tuin heeft de nodige aandacht en onderhoud nodig. Wij voeren uw tuinonderhoud vakkundig uit. Hierdoor loopt uw tuin niet terug in kwaliteit, maar groeit het steeds verder naar een mooier resultaat. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Daarnaast kunt u via ons ‘bel mij terug’ formulier uw gegevens achter laten. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van idee tot tuin

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? De Rooy Hoveniers kan een totaaloplossing bieden. Van idee tot complete tuin. Onderhoudsvriendelijk, modern en strak of juist klassiek en landelijk? Alles is bij ons mogelijk!

Tuininspiratie

Op zoek naar tuin inspiratie? Ontdek de prachtige tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen maken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuws

Meer weten over De Rooy Hoveniers? Of benieuwd wat onze hoveniers zo al bezig houdt? Ontdek alle reeds opgeleverde tuinen, de prijzen die we winnen en meer nieuws op onze Nieuwspagina.