Hovenier Wagenberg nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Wagenberg? Bent u op zoek naar een hovenier Wagenberg die het onderhoud van uw tuin voor zijn rekening neemt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Door de jaren heen hebben wij vele tuinen onderhouden en opnieuw aangelegd. Wij werken met een groot team van experts die graag de handen uit de mouwen steken. Wij begrijpen als geen ander dat het veel tijd kost om uw tuin klaar te maken voor de winter of de zomer. De experts van De Rooy Hoveniers denken graag met u mee en plannen op tijd een afspraak met u in. Als u op zoek bent naar een professionele hovenier in de buurt van Wagenberg bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers is een expert op het gebied van tuinonderhoud en ook voor het ontwerpen van een compleet nieuwe tuin bent u in Dussen aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Wagenberg


Op zoek naar een hovenier Wagenberg? In de loop van de jaren hebben de experts van De Rooy Hoveniers diverse tuinen onderhouden en opnieuw aangelegd. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en hebben vele prijzen in de wacht gesleept. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bekend is in de regio. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. U bent bij ons verzekerd van een prachtig en uniek ontwerp. Daarnaast werken wij samen met een groot team van specialisten die graag uw tuin periodiek bijhouden. Neem een kijkje op deze website en laat u verrassen door onze afgeronde projecten. Wij zijn namelijk de hovenier Wagenberg die u zoekt!

Tuininspiratie bij hovenier Wagenberg


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die De Rooy Hoveniers aanbiedt? Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Wij bespreken graag met u uw wensen onder het genot van een kopje koffie. Wij vinden persoonlijk en direct contact erg belangrijk. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten zodat wij zeker weten dat de tuin wordt zoals u dat wenst. De Rooy Hoveniers is er voor alle soorten tuinen en tuinontwerpen. Kom langs en laat u verrassen en inspireren!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.