Hovenier Heusden nodig?


Heeft u een hovenier Heusden nodig? Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw tuin? Wilt u aanpassingen aan uw tuin aanbrengen of wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw tuin? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres! De Rooy Hoveniers is sinds 1940 een echt familiebedrijf en vindt persoonlijk en direct contact zeer belangrijk. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinontwerpen voor onder andere stadstuinen, landelijke tuinen en patio tuinen. Zoekt u een hovenier Heusden die met u mee denkt met uw tuinontwerp en samen met u uw wensen bespreekt? De vakmensen van de Rooy Hoveniers staan u graag te woord voor al uw vragen met betrekking tot uw tuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Heusden


De Rooy Hoveniers heeft in de loop van de jaren zijn sporen verdient en breidt zijn werkgebied steeds verder uit. Indien u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van Heusden is De Rooy Hoveniers voor u dé aangewezen hovenier voor al uw vragen met betrekking tot het onderhouden van uw tuin, het aanleggen van uw tuin of het aanpassen van uw huidige tuin. Onze vakmensen komen graag naar u toe voor het bespreken van uw wensen. Op zoek naar een hovenier Heusden? U bent bij De Rooy Hoveniers in goede handen voor een hovenier Heusden!

Wij werken met vakbekwaam personeel die alle onderdelen van het vak beheersen. Denkt u aan grondbewerking, bemesten, straatwerk, aanplanten en tuinverlichting. Wij weten als geen ander dat het aanleggen en renoveren van een tuin vakwerk is. De Rooy Hoveniers maakt daar waar nodig of gewenst gebruik van geselecteerde specialisten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijke aandacht en advies op maat


Uw tuin is aangelegd en u geniet met volle teugen van uw nieuwe tuin die in de puntjes is ontworpen en uitgevoerd. Na de aanleg van uw gewenste tuin heeft uw tuin de nodige aandacht en onderhoud nodig. De Rooy Hoveniers biedt u deze mogelijkheid. Als u uw tuin vakkundig blijft onderhouden heeft u langer plezier van de aanleg van uw nieuwe tuin en loopt uw tuin niet terug in kwaliteit. De Rooy Hoveniers neemt voor u het tuinonderhoud uit handen, zodat u kunt blijven genieten van uw tuin.

De Rooy Hoveniers is al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het jaar. Wij zijn inmiddels in het bezit van prachtige prijzen. In 2018 wonnen wij de publieksprijs én vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 kreeg De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.