Hovenier Ammerzoden nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Ammerzoden? Geven ze morgen mooi weer op en is uw tuin nog niet op orde? De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk. Dat maakt hovenier Ammerzoden zo speciaal. Wordt het morgen mooi weer en wilt u snel genieten van een tuin die er tiptop bij ligt? Dan gaan wij graag vandaag nog aan de slag met uw tuin. Bent u op zoek naar een hovenier die enthousiast praat over een mooie strakke tuin met sfeervolle beplanting? Dan bent u bij hovenier Ammerzoden aan het juiste adres. Sinds 2009 hebben wij onszelf gekoppeld aan tophoveniers. Dit is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Onze tuinen zijn al meerdere keren bekroond met een vakprijs. In 2014 en 2018 wonnen wij de prijs voor ’tuin van het jaar’! Onze expertise zetten wij graag in om een mooie en bijzondere tuin te maken. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda, waar ook Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk onder vallen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Ammerzoden


Op zoek naar een hovenier Ammerzoden? Wij bieden het totaalconcept als hovenier Ammerzoden. Van idee tot tuin. Het klinkt makkelijk om van een idee een tuin te maken. U heeft een idee in uw hoofd, vervolgens maken wij daar een tuinontwerp van en pas daarna vindt de tuinaanleg plaats. Het hoeft niet moeilijk te zijn maar als u één van de stappen overslaat komt er van de tuin niets terecht. Wij willen uw idee:en werkelijkheid laten worden, daar streven wij naar. Heeft u nog geen idee hoe uw tuin er precies uit moet komen te zien? Wij hebben verschillende tuinen aangelegd; de foto’s hiervan kunt u op deze website bekijken. Deze afbeeldingen zullen u zeker inspireren. Een tuin kent vele vormen: strak of klassiek, groot of klein, weelderig begroeid of minimalistisch. Wij vinden dat een tuin bij uw persoonlijkheid hoort aan te sluiten.

Tuininspiratie bij hovenier Ammerzoden


Wij zijn de specialist op het gebied van idee, tuinontwerp en tuinaanleg. Ons werkgebied ligt vooral in de regio Dussen maar ook buiten deze regio zijn wij actief. De volgende plaatsen vallen binnen onze regio: Altena, Almkerk, Andel, Babyloniënbroek, Brakel, Breda, Den Bosch, Drongelen, Drunen, Dussen, Eethen, Geertruidenberg, Genderen, Giessen, Hank, Heusden, Made, Meeuwen, Nieuwendijk, Oosterhout, Oudendijk, Raamsdonksveer, Rijswijk, Sleeuwijk, Sprang Capelle, Uitwijk, Uppel, Veen Waalwijk, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Wijk en Aalburg en Zaltbommel. Sinds 1940 zijn wij al een grote speler in de regio. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw tuin die wij met plezier voor u in orde maken.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.