Hovenier Almkerk nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Almkerk? De Rooy Hoveniers is de hovenier Almkerk die u zoekt. Al jarenlang zijn wij een betrouwbaar adres en dé hovenier Almkerk voor al uw tuinvragen in de gemeente Altena. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij helpen u van A tot Z. Zo denken wij mee met uw tuinontwerp, bieden wij u tuininspiratie en voorzien wij u van persoonlijk advies. De Rooy Hoveniers is voor u dé hovenier als het gaat om tuinaanleg en tuinonderhoud. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt. Het aanleggen of renoveren van uw tuin is onze specialiteit! Wij werken met geschoold en vakbekwaam personeel en met hoogwaardige materialen. U bent bij ons in goede handen met betrekking tot grondbewerking, bemesten, straatwerk, aanplanten en aanleg van tuinverlichting en tuinberegening. Bent u op zoek naar een hovenier Almkerk? De Rooy Hoveniers is de specialist in de regio van Altena die u een volledige totaaloplossing biedt voor uw tuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Almkerk


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! Wij zijn in de loop van de jaren een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten! Al meerdere jaren wordt De Rooy Hoveniers bekroond met de awards voor Tuin van het jaar! Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Bij De Rooy Hoveniers bent u ook op het juiste adres als u op zoek bent naar hoveniers die u helpen met het tuinonderhoud of uw tuinaanleg. Wij nemen graag van u het zware werk uit handen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat na het aanleggen van uw tuin, het veel werk is om uw tuin zelf te onderhouden. De Rooy Hoveniers geeft uw tuin de nodige aandacht en het juiste tuinonderhoud. Doordat wij uw tuin vakkundig onderhouden loopt uw tuin niet terug in kwaliteit en groeit uw tuin steeds verder naar een mooier resultaat. Wenst u liever een onderhoudsvrije tuin? De Rooy Hoveniers is ook het adres voor de aanleg van onderhoudsvriendelijke tuinen. In overleg met u bespreken wij uw wensen en zoeken wij de juiste balans voor het onderhouden van uw aangelegde tuin. De Rooy Hoveniers heeft kennis en is vakbekwaam en kan u van goed advies voorzien, kortom wij zijn de ultieme hovenier Almkerk die u zoekt.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De prijzenplank van De Rooy Hoveniers


In de afgelopen jaren is De Rooy Hoveniers in het bezit van een mooie prijzenplank! Onze prijzenplank is gevuld met de in 2014 gewonnen vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. In 2018 wonnen wij de publieksprijs en de vakprijs voor de “Tuin van het jaar 2018”. Ditmaal voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. De Rooy Hoveniers maakt allerlei soorten tuinen. Samen met u bespreken wij graag uw wensen en maken wij een mooi ontwerp. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Heeft u interesse in onze diensten? Wij nodigen u vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen.

Van idee tot tuin

De Rooy Hoveniers biedt een totaaloplossing voor uw tuin. Van ontwerp tot de oplevering. Kom eens langs of laat onze specialisten eens hun creatieve ideeën presenteren voor uw tuin.

Tuininspiratie

Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de afgelopen jaren heeft mogen maken. Of bekijk de De Rooy tuinen die in de prijzen zijn gevallen.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers? Lees het laatste nieuws over de vakprijzen, opgeleverde projecten en ons team op onze Nieuwspagina.