Hovenier Aalst nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Aalst? Wilt u graag een onderhoudsarme of onderhoudsvrije tuin? Wij krijgen vaak het verzoek om een onderhoudsvrije tuin aan te leggen. Dit is echter onmogelijk omdat u altijd wel iets moet doen in uw tuin. Een onderhoudsarme tuin is daarentegen wel mogelijk. Wij begrijpen als geen ander dat u veel werkt, een sociaal leven heeft en waarschijnlijk niet in het bezit bent van groene vingers. Een tuin is om van te genieten en moet geen last zijn. De geringe werkzaamheden bij een onderhoudsarme tuin zullen gaan aanvoelen als ontspanning. Uw tuin vol leggen met tegels? Vindt u dat een onderhoudsarme tuin? Dat is niet nodig. Als u uw tuin vol legt met tegels wordt hij kaal en kil. Een onderhoudsarme tuin bestaat voornamelijk uit veel groen en het liefst zo dicht mogelijk op elkaar zodat onkruid geen kans krijgt. Er wordt hierbij ook gekeken naar vaste planten, deze hoeven niet ieder jaar vervangen te worden en hebben enkel zo nu en dan een snoeibeurt nodig. Daarnaast zijn bomen ook altijd een goede keuze. Een boom kan zorgen voor natuurlijke schaduw en heeft ook een esthetische waarde. Wilt u graag grind in uw tuin? Grind is altijd beter dan stenen voor de biodiversiteit. Grind is goed waterdoorlatend en omdat er een vlieslaag onderligt heeft onkruid bijna geen kans om te groeien. De keuze in bomen, planten en grind is enorm en er kan veel mee gedaan worden in uw onderhoudsarme tuin. Wij zijn uw hovenier Aalst.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Aalst


Zoekt u een hovenier Aalst? Veel groen in uw tuin heeft een hoge waterdoorlaatbaarheid, biodiversiteit en is klimaatvriendelijk. Daarnaast zorgt al het groen ervoor dat uw tuin in drogere periodes water vasthoudt zodat de planten zichzelf uit voorraad voeden. Planten zijn goedkoper dan straatwerk en het geeft vaak veel kleur en warmte in uw tuin. Eigenlijk heeft een onderhoudsarme tuin van hovenier Aalst alleen maar voordelen. Planten groeien en breiden zich uit. Dit maakt uw tuin steeds voller en mooier. Maar een beetje onderhoud zal de tuin altijd nodig hebben. Er moet zo nu en dan een keer gesnoeid worden of het grind wordt vies en moet schoongemaakt worden. Het zijn kleine klusjes maar ze moeten wel gedaan worden. Wilt u helemaal geen onderhoud aan uw tuin hoeven plegen? Dan kunnen wij een aantal keer per jaar het tuinonderhoud voor u uitvoeren. Wij nemen u de zorg uit handen zodat u enkel hoeft te genieten van uw tuin. Wij weten precies wat uw tuin nodig heeft en zullen dit ook uitvoeren.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.