Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig?


Woont u in Den Bosch of omgeving en bent u op zoek naar een creatief hoveniersbedrijf Den Bosch? De Rooy Hoveniers is het hoveniersbedrijf Den Bosch dat u zoekt! De Rooy Hoveniers werd opgericht in 1940 en wordt sinds 2009 gerund door Ben en Günther de Rooy en een team van 20 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Dussen, maar ons werkgebied ligt in de driehoek Gorinchem, Tilburg en Breda, waar o.a. Den Bosch, Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk ook bijhoren. Zoals wij zelf zeggen over ons hoveniersbedrijf Den Bosch: “Wij onderscheiden ons als hovenier omdat wij tuinen kleur geven, letterlijk en figuurlijk. We voldoen aan geen enkel verwachtingspatroon en leveren graag mooie, strakke tuinen en sfeervolle beplanting.” Sleutelwoorden bij ons zijn:

  • originaliteit,
  • eigenzinnig,
  • vakmanschap,
  • prijswinnend.

De Rooy Hoveniers is als hoveniersbedrijf Den Bosch aangesloten bij Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland, waar hoge kwaliteitseisen gelden. Overigens leggen we niet alleen tuinen aan, als hoveniersbedrijf Den Bosch nemen we ook graag het onderhoud op ons.

Aanleg allerlei tuinen door hoveniersbedrijf Den Bosch


In de jaren 2014 en 2018 wonnen wij de vakprijs Tuin van het Jaar, voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de eigentijdse klassieke stadstuin in Woudrichem. Veel voorbeelden van tuinen vindt u op onze website! U haalt vast en zeker veel inspiratie uit alle tuinen en we tonen u alle mogelijkheden: van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderige begroeiing tot minimalisme. Een goede tuin heeft echt niet altijd veel ruimte en geld nodig om prettig in te kunnen vertoeven, ook in een kleine of binnentuin kan dat prima. Bedenk dat een tuin moet passen bij uw huis, maar ook bij uw persoonlijkheid. Gaan kinderen gebruikmaken van de tuin? Dan mag een speeltoestel niet ontbreken. Later bouwen we het speeltoestel om tot een mooi element in de tuin. Een leuke zandbak verwerken we perfect in het ontwerp. Overigens is De Rooy Hoveniers ook het aangewezen hoveniersbedrijf Den Bosch om een bedrijfstuin aan te leggen. Een nette bedrijfstuin is het visitekaartje van een bedrijf!

De Rooy Hoveniers doorloopt een aantal stappen om tot een prachtig eindresultaat te komen, waar u als klant vele jaren plezier van heeft. We beginnen met een idee en dan wordt een tuinontwerp gecreëerd. De tuinaanleg maakt de tuin! Hoveniersbedrijf Den Bosch laat ideeën en dromen werkelijkheid worden. Wij houden van persoonlijk en direct contact. We komen dan ook graag bij u thuis, om te zien in welke situatie wij een mooie tuin gaan aanleggen.

Meer weten? Zoals gezegd vindt u op onze website al veel inspiratie, maar wellicht bent u op zoek naar specifieke info. Neem gerust contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze passie!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Den Bosch is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? De Rooy Hovenier gaat graag voor u aan de slag. U kunt ons inzetten voor grondbewerking, aanplanten, bemesten, straatwerk en aanleg van tuinberegening en tuinverlichting.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.