Een gevoel van échte luxe in je tuin!

De tuin is voor vele mensen een plek om heerlijk tot rust te komen. Ontwaken met een kopje koffie en krantje in de tuin, lekker buiten eten of in de avond nog een borrel in de tuin, de tuin is een verlengstuk van het huis. In de tuin mag hoe dan ook de nodige luxe niet ontbreken. Onderstaande ideeën geven je tuin het echte gevoel van luxe!

Koken in je buitenkeuken

Zodra het weer het toelaat, gaat heel Nederland massaal  barbecueën. Maar wat te denken van een buitenkeuken. Je kookt hierdoor nog makkelijker in eigen tuin. Je kunt een buitenkeuken geheel naar wens inrichten, zodat hij echt van alle gemakken is voorzien en je er complete maaltijden in kunt bereiden.

Ook in de winter kan er gebruik worden gemaakt van de buitenkeuken. Onder de overkapping bij de tuinhaard, genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd. Zo verleng je het tuinseizoen tot de max.

Heerlijk zwemmen in een zwembad in je eigen tuin!

Veel mensen zien zwemmen alleen iets dat op vakantie wordt gedaan. Zonde, want een zwembad in eigen tuin kan zeker tot de mogelijkheden behoren. De meeste mensen denken dat een zwembad alleen geschikt is voor een hele grote tuin. Echter kun je ook denken aan een zwem spa, welke compacter is dan een traditioneel zwembad, maar waarin je wel kunt zwemmen door de tegenstroom. Fun en cardio in één!

Genieten in de jacuzzi

Een jacuzzi neemt relatief minder ruimte in beslag dan een zwembad en is daardoor geschikt voor in vrijwel iedere tuin. Daarnaast is een jacuzzi het hele jaar door te gebruiken. De temperatuur van het water wordt constant gehouden. Alle luxe in de privésfeer en het comfort van je eigen thuis.

Ontspannen in de sauna

In plaats van ’s avonds op de bank voor de televisie te gaan zitten, is het vele malen meer ontspannen om even in de sauna te gaan. Voel de verkwikkende buitenlucht wanneer je vanuit je sauna in je tuin stapt. Pure ontspanning en de serene rust van een luxe wellnessresort in je eigen achtertuin. Naast een mentale oppepper, verbetert een eigen sauna ook de gezondheid. Zo kan een sauna helpen tegen rugklachten en spierpijn en is zo dus goed voor lichaam en geest. Extra fijn is natuurlijk dat je de sauna met niemand hoeft te delen als je dat niet wilt. Het is jouw plekje waar je tot jezelf en tot rust kunt komen.

Breng de nodige luxe aan in de tuin, zodat optimaal genieten je enige taak is!

onderhoudsvrije tuin