Tuinontwerp Vught nodig?


Bent u op zoek naar een nieuw tuinontwerp Vught? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat met u meedenkt voor het vertalen van uw wensen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf, dat gevestigd is in het Brabantse dorp Dussen. Door onze gunstige ligging zijn wij goed te bereiken vanuit Vught. Ons team komt graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een passend tuinontwerp Vught voor u maken. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen, weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers. Tophoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinaanleg Oosterhout

Professioneel tuinontwerp Vught bij De Rooy Hoveniers


De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheiden wij ons graag. Uw tuin maakt deel uit van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer moet geheel aan uw wensen voldoen. Wij hechten daarom veel waarde aan een gesprek bij u thuis en in uw tuin. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat een tuin het gehele jaar een plaatje is om naar te kijken. Door mooie overgangen te creëren zal uw tuin niet alleen in het voorjaar bloeien, maar ook in de andere jaargetijden zal uw tuin stralen. Als het tuinontwerp en het beplantingsplan volledig naar wens zijn, kan er begonnen worden aan de tuinaanleg. Naast het aanleggen kunnen wij ook uw tuin blijven onderhouden. Wij beschikken over een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw gewenste tuin te realiseren en te blijven onderhouden. Voor het uit handen geven van tuinontwerp Vught, grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij De Rooy Hoveniers het juiste adres. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden.

Inspiratie voor uw tuinontwerp Vught


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en een op maat gemaakt tuinontwerp Vught kunnen maken voor onze klanten? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.