Tuinontwerp Vught nodig?


Bent u op zoek naar een tuinontwerp Vught? Bent u op zoek naar een specialist in het ontwerpen van bijzondere tuinen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee voor een passend tuinontwerp Vught. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Door de jaren heen hebben vele tuineigenaren ons weten te vinden en zij maken graag gebruik van onze kennis en vaardigheden. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten die graag de handen ineen slaan voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Naast een professioneel tuinontwerp geven wij u ook graag tips om uw tuin bij te houden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Voor het inplannen van een tuinontwerp Vught afspraak kunt u ons direct telefonisch benaderen. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Tuinaanleg Oosterhout

Professioneel tuinontwerp Vught bij De Rooy Hoveniers


Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres voor bijzondere tuinontwerpen. Op deze website kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten. Laat u verrassen door de prachtige foto’s die wij hebben geplaatst. Door de jaren heen zijn wij inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. Daarnaast beschikken wij over de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij daarom aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers die de mooiste tuinontwerpen op maat voor hun klanten maken. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan met uw wensen. Na het presenteren van een uniek ontwerp kunnen wij ook uw tuin herindelen en onderhouden. Wij kunnen u van a tot z volledig ontzorgen. Ook voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.​​

Inspiratie voor uw tuinontwerp Vught


Wilt u meer weten over het inplannen van een afspraak voor een tuinontwerp Vught? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.