Tuinontwerp Oosterhout nodig?


Op zoek naar een creatief tuinontwerp Oosterhout? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf die gespecialiseerd is in bijzondere tuinontwerpen in de omgeving van Oosterhout? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres. Onder de noemer van tuinontwerp Oosterhout heeft u ons snel gevonden. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied flink uitgebreid. Ons mooie familiebedrijf zit gevestigd in het prachtige dorpje Dussen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar voor al uw vragen omtrent uw gewenste tuinontwerp Oosterhout. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Daarnaast vinden wij persoonlijk en direct contact met onze klanten zeer belangrijk.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuinontwerp Oosterhout op maat


Bij De Rooy Hoveniers bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar echt maatwerk voor een tuinontwerp Oosterhout. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere tuinontwerpen. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende prijzen gewonnen voor publieks- en vakprijs van het jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. In 2018 werd deze plank aangevuld met de publieksprijs en de vakprijs Tuin van het jaar voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

​​​​​​​

Inspiratie voor uw tuinontwerp Oosterhout


Op zoek naar een creatief tuinontwerp Oosterhout? U bent op zoek naar een nieuwe indeling voor uw tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar inspiratie voor uw tuin? Of voor kleine aanpassingen voor uw tuin? Wij bieden u een breed overzicht aan op onze website van onze afgeronde projecten. In ons overzicht krijgt u een duidelijk en goed beeld van onze geleverde specialiteiten. Via onze projecten bieden wij u de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor uw eigen tuin. De Rooy Hoveniers maakt verschillende soorten tuinen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Onze vakmensen staan u graag te woord voor al uw vragen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van tuinontwerp tot tuin onderhoud!


Naast ons maatwerk voor uw tuinontwerp bieden wij u ook de mogelijkheid aan om uw tuinonderhoud uit handen te nemen. Met regelmaat uw tuin onderhouden is erg belangrijk. Als u uw tuin vakkundig laat onderhouden loopt uw tuin niet terug in kwaliteit, maar groeit uw tuin steeds verder naar een mooier resultaat. De Rooy Hoveniers verwijdert voor u onder andere uw onkruid, wij maaien uw gazon, snoeien uw haag en verzorgen uw tuin. Voor al uw vragen over tuinonderhoud willen wij u vragen om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Vraag onze vakmensen naar de mogelijkheden.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.