Tuinontwerp Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar tuinontwerp Den Bosch? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt en uw wensen kan vertalen in een prachtig tuinontwerp? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé vakmannen waar u naar op zoek bent voor het ontwerpen van uw droomtuin! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u ideeën heeft maar kunt dit ook vertalen in een uniek en eigentijds ontwerp? De hoveniers en experts van De Rooy Hoveniers doen dat dagelijks. Wij zorgen ervoor dat wij u zullen verbazen met een prachtig op maat gemaakt ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Als u op zoek bent naar experts die een tuinontwerp Den Bosch voor u kunnen realiseren bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en bespreken graag met u uw wensen.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuinontwerp Den Bosch op maat


Als u op zoek bent naar een expert op het gebied van een tuinontwerp Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Wij zijn experts in eigentijdse tuinen en zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Al sinds 1940 weten vele klanten ons te vinden in het mooie dorpje Dussen. In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en we zijn in het bezit van een flinke prijzenplank. Onze plank is gevuld met publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast is een tuinontwerp van ons al meerdere jaren gekozen tot Tuin van het Jaar. Bij ons staat persoonlijk en direct contact hoog in ons vaandel. Een tuinontwerp Den Bosch laat u maken bij De Rooy Hoveniers!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van tuinontwerp tot tuin onderhoud!


Heeft u speciale wensen? Wilt u een tuin met veel groen of bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin? Wat uw wensen ook mogen zijn; De Rooy Hoveniers verwerkt al uw wensen in een op maat gemaakt tuinontwerp. Na het ontwerpen van uw gewenste tuin gaan wij graag aan de slag om uw tuin aan te leggen. U kunt ons ook inschakelen om uw tuin periodiek te onderhouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Op onze website vindt u een ruim overzicht van onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.