Tuinontwerp Den Bosch nodig?


Wilt u uw tuin in Den Bosch op de schop gooien? Heeft u een kaal perceel bij een nieuw huis in de omgeving van Den Bosch? Ongetwijfeld bent u op zoek naar een tuinontwerp Den Bosch dat er anders uitziet dan alle andere tuinen. Geen tuinontwerp Den Bosch van dertien in een dozijn, maar een origineel, fris en verrassend tuinontwerp, waar u jarenlang veel van plezier heeft. U vindt bij De Rooy Hoveniers wat u zoekt! Ons hoveniersbedrijf bestaat als sinds 1940. Derde generatie bouwen verder op waar het bedrijf ooit mee startte: vakmanschap, originele tuinen en kwaliteit. vanuit onze mooie plek in Dussen creëren we de mooiste tuinontwerpen. Ons werkgebied ligt in de driehoek Gorinchem, Tilburg en Breda. Daar vallen Den Bosch, Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk ook onder. We hebben al menige klant tot grote tevredenheid voorzien van een creatief tuinontwerp Den Bosch, wordt u de volgende?

Tuinaanleg Oosterhout

Tuinontwerp Den Bosch op maat


Ben en Günther de Rooy werken samen met 20 medewerkers aan tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Uw tuinontwerp Den Bosch is bij ons in goede handen. Ze zeggen: “Wij onderscheiden ons als hovenier omdat wij tuinen kleur geven, letterlijk en figuurlijk. We voldoen aan geen enkel verwachtingspatroon en leveren graag mooie, strakke tuinen en sfeervolle beplanting.” Tegelijk stellen zij dat een tuinontwerp Den Bosch wel moet passen bij uw huis en bij uw persoonlijkheid. Bij De Rooy Hoveniers betrekken we in een tuinontwerp Den Bosch ook graag de omgeving bij uw tuin. Een open landschap en uw tuin laten we bijvoorbeeld naadloos in elkaar overvloeien.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van tuinontwerp tot tuin onderhoud!


Omdat wij beschikken over veel ervaring en vakkennis, zijn wij in staat om een grote diversiteit aan tuinen af te leveren. Op onze website zijn veel voorbeelden te vinden van o.a.

  • strakke tuin,
  • klassieke tuin,
  • weelderig begroeide tuin,
  • minimalistische tuin,
  • grote of kleine tuin.

We houden natuurlijk ook rekening met wie er in het huis bij de tuin wonen. Zijn er huisdieren, kinderen, wordt er gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals een rolstoel? We voegen al uw wensen in het tuinontwerp Den Bosch, zodat u precies de tuin krijgt die u voor ogen heeft. Houd goed in gedachten dat een goede tuin echt niet altijd veel ruimte nodig en hoeft echt niet veel geld te kosten om toch fijn in te kunnen verblijven. Wij kunnen uitstekend uit de voeten met een kleine tuin of een binnentuin. Zo wonnen wij de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en in 2014 de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers staat overigens ook voor u klaar wanneer u een tuinontwerp Den Bosch nodig heeft voor uw bedrijf: het visitekaartje dat uw klanten als eerste zien.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.