Tuinontwerp Breda nodig?

Bent u op zoek naar een nieuw en uniek tuinontwerp Breda? Bent u opzoek naar een tuinspecialist waar u van op aan kunt en die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat graag met u meedenkt. Al sinds 1940 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij gaan graag met uw huidige tuin aan de slag. Een tuinontwerp Breda doet u niet iedere dag en dat nemen wij u graag uit handen. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag. Samen met u bespreken wij een plantenplan en een lichtplan dat wij samenvoegen tot een compleet ontwerp. Wij komen graag bij u langs om uw huidige tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Bij De Rooy Hoveniers is alles mogelijk! Voor een tuinontwerp Breda op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinontwerp Breda op maat


Op zoek naar een specialist voor tuinontwerp Breda? De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn unieke tuinontwerpen. Wij zijn de specialist voor uw tuinontwerp Breda. In de loop van de jaren hebben wij vele tuinontwerpen afgerond die u kunt bekijken op deze website. Laat u verrassen door onze unieke en op maat gemaakt tuinen die passen bij de wensen van onze klanten. Ieder tuin is anders en daarom maken wij telkens unieke ontwerpen die passen bij de uitstraling van uw woning en bij de oppervlakte van uw tuin. Ook denken wij met u mee over de aanleg van lichtbronnen. Door diverse planten te combineren creëren wij een fraai ingerichte tuin. Omdat wij gespecialiseerd zijn in tuinontwerpen zijn onze tuinen al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Van tuinontwerp tot tuin onderhoud!


Wilt u meer weten over de realisatie van een uniek tuinontwerp Breda? U kunt direct contact met ons opnemen. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Een hovenier van Top hoveniers heeft de kennis en ervaring in huis om uw droomtuin te realiseren. Omdat wij diverse prijzen hebben gewonnen hebben, mochten wij ons aansluiten bij deze top organisatie!

Tuinontwerp Sprang-Capelle