Tuinontwerp Breda nodig?


Bent u op zoek naar tuinontwerp Breda? Wilt u graag een uniek ontwerp laten maken waar u helemaal blij van wordt? Dan bent u bij tuinontwerp Breda aan het juiste adres. Als u een hekel hebt aan tuinieren en graag uw hele tuin vol wilt leggen met stenen dan moet u snel contact met ons opnemen. Een onderhoudsvriendelijke tuin hoeft niet vol te liggen met stenen maar deze kan ook ingeplant worden met mooie planten en afscheidingen. Als u stenen in de tuin legt, levert u geen bijdrage aan de biodiversiteit in Nederland. Wij hebben verschillende planten in ons aanbod die weinig onderhoud nodig hebben maar wel voor een levendige tuin zorgen. Wilt u graag meewerken aan het klimaat maar dan liefst met een tuin die weinig onderhoud vraagt? Dan komen wij met een tuinontwerp op maat voor u. Hierin verwerken wij uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuinontwerp Breda op maat


Op zoek naar een specialist voor uw tuinontwerp Breda? Onkruid vergaat niet, wordt er wel eens gezegd. Dit is zeker waar. Hoe goed u de tuin ook bijhoudt, u zult altijd onkruid tegenkomen. Om dit te minimaliseren is periodiek onderhoud de beste optie. Dit kunnen wij u ook aanbieden. Op het moment dat u het onderhoud graag zelf wilt doen, zullen wij naast het tuinontwerp verschillende adviezen aan u meegeven. Zo weet u precies wat er in uw tuin aanwezig is en waar u op moet letten als u het onderhoud zelf gaat doen. Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuinontwerp Breda? Wacht niet langer en benader ons. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Deze nemen wij mee in het tuinontwerp. Wist u dat hoe meer planten er bij elkaar staan hoe minder het onkruid de kans krijgt om te groeien?

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van tuinontwerp tot tuin onderhoud!


Planten hebben niet alleen maar voordelen voor de biodiversiteit maar beplanting is ook beter voor de wateropvang in uw tuin. Planten nemen water op en verspreiden dit in droge periodes. Dat is nu typisch de natuur. Daarnaast zijn planten ook  goedkoper dan tegels en zijn er planten in vele verschillende soorten en maten. Is er een steen kapot in uw tuin en bent u op zoek naar een nieuwe? Vindt maar eens een steen die precies hetzelfde is. Als er een plant dood gaat, komen wij een nieuwe plant plaatsen. Heel simpel want de vervangende plant hoeft immers niet exact hetzelfde te zijn. Tuinontwerp Breda staat voor u klaar!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.