Tuinonderhoud Tilburg nodig?


Bent u op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor tuinonderhoud Tilburg? Bent u op zoek naar een tuinman waar u van op aan kunt en die periodiek bij u langs kan komen voor het onderhouden van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. Door de jaren heen hebben wij onze passie en ervaringen steeds verder uit kunnen breiden als het gaat om tuinonderhoud Tilburg. Daarnaast zijn wij al sinds 1940 een echt familiebedrijf en slaan wij vandaag de dag graag de handen ineen om ook uw tuin op de juiste manier onder handen te nemen. Wij draaien onze handen er niet voor om om onkruid te wieden, een boom te snoeien of een heg te knippen. Wij geven uw tuin de aandacht die deze verdient. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en vertellen wij u graag meer over de passende mogelijkheden die wij aan kunnen bieden. Voor het inplannen van een tuinonderhoud Tilburg bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers is gevestigd in Dussen zodat wij ook makkelijk uw tuin in Tilburg onder handen kunnen nemen. Op professionele wijze wordt er gekeken naar uw tuin en maken wij een plan van aanpak. Aan de hand van uw wensen en uw budget maken wij een duidelijk plan en wij kunnen periodiek afspraken inplannen voor het inzetten van tuinonderhoud Tilburg. Ook voor eenmalige snoei-afspraken kunt u bij ons terecht. Wij geven uw tuin graag de aandacht die deze verdient. Het kan zijn dat u de tijd er niet meer voor heeft of dat u lichamelijke ongemakken heeft waardoor u uw tuin niet meer kunt onderhouden. Wat de reden ook mag zijn, wij gaan graag voor u aan de slag.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Tilburg van De Rooy Hoveniers


U bent bij ons aan het juiste adres voor echte vakmensen. Of wij nu een tuinontwerp mogen maken of uw tuin mogen onderhouden, wij staan graag voor u klaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij vertellen u daar graag meer over.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.