Tuinonderhoud Oosterhout nodig?


Op zoek naar tuinonderhoud Oosterhout, of zoekt u een specialist voor het aanleggen van uw nieuwe tuin? Tuinonderhoud Oosterhout maakt voor u een tuinontwerp op maat. Ieder detail in uw tuin krijgt onze aandacht. Een tuin aanleggen vereist vakwerk, even snel een tuin aanleggen is niet de werkwijze die wij hanteren. Wij willen kwaliteit leveren en streven naar het beste resultaat. Wij hebben specialisten in dienst die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van bijzondere tuinen. Zo wordt er bij u altijd een uniek design ontworpen en heeft niemand dezelfde tuin als u. U kunt jaren vooruit met de nieuwe aangelegde tuin van De Rooy Hoveniers. Heeft u al een ingerichte tuin, maar bent u niet tevreden over uw tuin en wilt u graag iets nieuws? Wij bieden ook een dienst aan die uw tuin renoveert. In overleg met u wordt bekeken wat u nog wilt gebruiken uit de ‘oude’ tuin en welke producten verwijderd mogen worden en vervangen mogen worden door ons. Onze personeelsleden zijn allemaal geschoold in het vak en wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteit materialen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op 20 minuten afstand van Oosterhout zit De Rooy Hoveniers in Dussen. Wij hebben in de afgelopen jaren vol trots prijzen mogen ontvangen voor ons werk. Zowel publieksprijzen als de vakprijzen zoals Tuin van het jaar 2018 zijn in ons bezit. Wij werken voor het beste resultaat voor u en door deze prijzen binnen te slepen, wordt ons werk gewaardeerd door u en door de vakjury en gaan wij op deze voet verder! Wij blijven innoveren en aanpassen naar de wens van onze klanten.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Oosterhout van De Rooy Hoveniers


Tuinonderhoud Oosterhout werkt in een driehoeksregio tussen Breda – Tilburg – Gorinchem. De plaatsen Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen onder andere in deze regio. Ons werkgebied is groot en veelzijdig en dit maakt het mogelijk om meerdere klussen tegelijk aan te nemen. Heeft u een tijdslimiet waarin het gerealiseerd moet worden? Wij gaan met u in gesprek en plannen de werkzaamheden samen met u in het gewenste tijdsbestek. Maar ook kunt u het volledige tuinonderhoud Oosterhout aan ons uitbesteden.

Over de Rooy Hoveniers


De Rooy hoveniers is een familiebedrijf dat al enige jaren meedraait. Het bedrijf is opgericht in 1940 en draait al generaties mee in het vak. Momenteel wordt het gerund door twee broers die een team van ongeveer 20 medewerkers aansturen. Wij regelen voor u een complete aanleg van uw tuin, maar ook het onderhoud kunnen wij verzorgen. Het motto ‘Morgen mooi weer’ houden wij aan, omdat wij tuinen kleur geven. Een tuin waar u blij van wordt, daar worden wij ook blij van.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.