Tuinonderhoud Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier die u het tuinonderhoud Breda uit handen kan nemen? Bent u op zoek naar een hovenier die met u meedenkt en eenmalig of periodiek bij u langs kan komen om uw tuin tot in de puntjes te onderhouden en te verzorgen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. De Rooy Hoveniers is slechts 15 minuten verwijderd van de mooie stad Breda en wij komen graag bij u langs om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Door de jaren hebben vele tuineigenaren de weg naar ons weten te vinden en komen wij in de nabije graag langs om ook een kijkje te nemen bij uw tuin. Wij werken vandaag de dag met meer dan 20 ervaren specialisten in verschillende tuinen zodat iedere tuin optimaal kan bloeien. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuinonderhoud Breda kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en plannen wij graag een afspraak met u in voor een vakkundig tuinonderhoud Breda.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Al sinds 1940 kunt u terecht bij familie De Rooy in Dussen. Vanaf die tijd is De Rooy Hoveniers een familiebedrijf dat een passie heeft voor tuinen. De neven Ben en Günther staan nu aan het roer van het prachtige familiebedrijf in Brabant. Vandaag de dag weten vele tuineigenaren ons vinden en wij maken de mooiste tuinontwerpen op maat voor al onze klanten. Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar en wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Naast het ontwerpen van verschillende soorten tuinen kunt u ons ook inzetten voor het onderhouden van uw tuin. Wij bieden u graag de mogelijkheid aan om uw tuinonderhoud Breda over te laten aan de experts van De Rooy Hoveniers. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u tuin moeten verzorgen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Oosterhout van De Rooy Hoveniers


Wij kunnen ons het goed voorstellen dat het onderhoud van uw tuin een tijdrovende klus is. Wij bieden u mede daarom graag onze vakkundige diensten aan. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en we komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en naar uw wensen te luisteren.

Over de Rooy Hoveniers


De Rooy hoveniers is een familiebedrijf dat al enige jaren meedraait. Het bedrijf is opgericht in 1940 en draait al generaties mee in het vak. Momenteel wordt het gerund door twee broers die een team van ongeveer 20 medewerkers aansturen. Wij regelen voor u een complete aanleg van uw tuin, maar ook het onderhoud kunnen wij verzorgen. Het motto ‘Morgen mooi weer’ houden wij aan, omdat wij tuinen kleur geven. Een tuin waar u blij van wordt, daar worden wij ook blij van.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.