Tuinonderhoud Breda nodig?


Op zoek naar een bedrijf voor uw tuinonderhoud Breda? Persoonlijk en direct contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel en streven wij keer op keer na. Tuinonderhoud Breda luistert naar u en past aan daar waar nodig is om te voldoen aan uw wensen. Wilt u de tuin van uw bedrijf aanpakken of de voor of achtertuin van uw huis heeft een opknapbeurt nodig? Wij pakken alle projecten aan. Groot of klein, u mag de vraag bij ons neerleggen en wij kijken naar de mogelijkheden. In overleg met u nemen wij uw wensen op en maken een concept ontwerp samen met u. In dit gesprek weet u waar u aan toe bent en geven wij een prijs indicatie aan u. U komt bij ons nooit voor verassingen te staan. Het afgesproken bedrag hanteren wij en mocht het uitlopen zijn de kosten voor ons. Wij geven u een eerlijke prijs en komen de afspraken na die wij met u maken! Bij ons betaalt u niet teveel!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Wilt u graag de bestaande planten een nieuwe bestemming in uw tuin geven? De meeste planten kunnen met beleid verplaatst worden! Sommige planten moeten heel voorzichtig verplaatst worden omdat de wortels erg lang en broos zijn. Bij het op een verkeerde manier verplaatsen, is de kans groot dat de plant het niet overleeft. Tuinonderhoud Breda inventariseert samen met u naar de bestaande beplanting. Hierin kunt u aangeven welke bomen en planten u graag wilt behouden of welke weg verwijderd mogen worden. Wij maken door middel van verschillende aanduidingen en afbeeldingen het conceptplan duidelijk. Tuinonderhoud Breda brengt de plantenlijst met kenmerken in kaart en geven deze specificaties door aan u.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Breda van De Rooy Hoveniers


Bent u op zoek naar een onderhoudsarme tuin die er goed uit ziet? Tuinonderhoud Breda ontwerpt tuinen voor u die onderhoudsarm of zo goed als onderhoudsvrij zijn. De tuin bijhouden en mooi houden kost vaak veel tijd en daar gaat uw sociaal leven denkt u. Om dit te voorkomen, kunt u ook het onderhoud bij ons neer leggen, wij weten hoe uw tuin in elkaar steekt en bieden passend onderhoud aan. In het eerste gesprek waar u advies van ons krijgt, geven wij ook het advies om de tuin bij te houden. U ziet de tuin bijhouden als een vervelend klusje, maar met het juiste en passende advies wordt het onderhoud van de tuin makkelijker om bij te houden. Een tuin is om te genieten, lekker ontspannen met een goed boek of lekker eten en drinken met vrienden.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.