Tuinonderhoud Breda nodig?


Tuinonderhoud Breda nodig? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud? Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig hoveniersbedrijf dat het tuinonderhoud van u over kan nemen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij De Rooy Hoveniers voor tuinonderhoud Breda. Wij bieden u de mogelijkheid om uw tuinonderhoud over te laten aan experts. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u tuin moeten en kunnen verzorgen. Wij kunnen ons het goed voorstellen dat het onderhouden van uw tuin een tijdrovende klus kan zijn. Wij bieden u graag onze diensten aan. Voor tuinonderhoud Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele diensten die wij u aanbieden. Ook voor het ontwerpen of renoveren van uw huidige tuin kunt u bij ons terecht.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar een specialist voor uw tuinonderhoud Breda? De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Op 15 minuten afstand van de prachtige stad Breda. Bij ons staat persoonlijk contact en aandacht voor de klant hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u uw wensen met ons deelt op het gebied van tuinonderhoud Breda. Op deze manier kunnen wij voor u een ontwerp op maat maken. Ook zijn wij in staat om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat u centraal staat en op de hoogte bent van wat er met uw tuin gaat gebeuren. Daarom houden wij de lijnen kort en bespreken wij stap voor stap wat wij van plan zijn. Voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodieke onderhoud kunt u ook bij ons terecht.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Breda van De Rooy Hoveniers


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor tuinonderhoud Breda? Vindt u het een hele klus om uw tuin op de juiste manier te onderhouden? Bent u benieuwd of een onderhoudsvriendelijke tuin iets voor u is? Naast het onderhouden van tuinen bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw huidige tuin te vernieuwen. Wij maken graag een passend ontwerp. De Rooy Hoveniers is opgericht in 1940. Sinds die tijd weten vele klanten ons te vinden en u bent verzekerd van professionele vaklui die precies weten wat goed is voor uw tuinonderhoud Breda. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Mede hierdoor is een tuin van ons al diverse keren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Wij behoren tot de negen unieke hoveniersbedrijven in heel Nederland. Wij leveren topkwaliteit in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.