Tuinonderhoud Breda nodig?


Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor tuinonderhoud Breda? Tuinonderhoud Breda staat voor persoonlijk en direct contact met de klant. Wij vinden het belangrijk dat u centraal staat en op de hoogte bent van wat er allemaal met uw tuin gaat gebeuren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat streven wij altijd na. Tuinonderhoud Breda luistert naar u en maakt de tuin helemaal naar uw wensen. Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig of is het weer tijd voor het periodieke onderhoud? Wij kunnen uw tuin weer mooi maken! Wij pakken ieder project met beide handen aan en zorgen ervoor dat u weer met een glimlach naar de tuin kunt kijken zonder dat u er zorgen over heeft. Heeft u een grote tuin en wilt u graag dat wij met meerdere personen komen of heeft u een kleine tuin en zijn twee tuinmannen genoeg? Wij gaan graag met u in gesprek omdat alles mogelijk is bij tuinonderhoud Breda.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar een specialist voor tuinonderhoud Breda? Wij kunnen uw tuin voor een betaalbare prijs opknappen. U kunt bij ons aangeven of u de bestaande planten graag een nieuwe bestemming in uw tuin wilt geven of dat de bestaande planten vervangen moeten worden. Het maakt ons niet uit want wij zorgen ervoor dat uw tuin aan al uw wensen voldoet. De meeste planten kunnen met beleid verplaatst worden! Als de plant niet verplaatst kan worden geven wij dit tijdig aan u door. Zo kunt u altijd nog beslissen wat u met de beplanting wilt doen. Wij komen voorafgaand aan de opdracht inventariseren wat er allemaal met uw tuin mogelijk is en geven u advies op maat.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Breda van De Rooy Hoveniers


Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet, maar een onderhoudsarme tuin bestaat zeker wel. Wilt u graag zo weinig mogelijk werk aan uw tuin hebben maar wilt u wel dat de tuin er mooi en netjes bij ligt? Schakel dan tuinonderhoud Breda in. Wij zitten al jaren in het vak en weten precies hoe wij uw tuin moeten aanpakken. Wij kunnen nieuwe tuinen aanleggen, tuinen opknappen en/of het onderhoud voor onze rekening nemen. U vindt het misschien vervelend om de tuin bij te houden maar wij doen dit met passie en enthousiasme. Wilt u ook weer lekker kunnen genieten van uw tuin zonder er uren mee bezig te zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.