Tuinonderhoud Breda nodig?


Bent u op zoek naar een specialist in tuinonderhoud Breda? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt en waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers voor tuinonderhoud Breda. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Door onze gunstige ligging in het Brabantse dorp Dussen zijn wij binnen korte tijd in het mooie Breda. Ons team van specialisten komt graag bij u langs om uw tuin de juiste aandacht te geven. Vandaag de dag beschikken wij over een groot team van specialisten zodat wij u alles, vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van uw tuin, compleet uit handen kunnen nemen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom op onze kantoor voor een kop koffie. Wij zien uw aanvraag voor tuinonderhoud Breda graag tegemoet.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers waardoor wij bekend zijn geworden door onze prachtige aangelegde tuinen. Doordat wij over zoveel ervaring en kennis beschikken kunnen wij ook u vandaag de dag goed van dienst zijn. Voor het verwijderen van onkruid, het bijknippen van heggen en planten, het snoeien van bomen en voor het onderhouden van de complete tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Het kan zo zijn dat u gewoonweg geen tijd heeft om uw tuin goed bij te houden of dat u lichamelijke ongemakken heeft waardoor het onderhouden van uw tuin niet meer gaat. Wat de reden ook mag zijn, u kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Breda van De Rooy Hoveniers


Wilt u meer weten over het inplannen van tuinonderhoud Breda? U kunt direct contact met ons opnemen. Daarnaast bent u van harte welkom bij ons op kantoor in Dussen. Het is prettig als u van te voren een afspraak met ons maakt. Dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.