Tuinonderhoud Brabant nodig?


Bent u op zoek naar een tuinonderhoud Brabant specialist die met u meedenkt? Is het tijd dat uw tuin wordt gesnoeid? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. Wanneer u kiest voor De Rooy Hoveniers, kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Ons toegewijde team staat klaar om uw tuinonderhoudsbehoeften in Brabant te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor tuinonderhoud Brabant en ontdek hoe wij uw buitenruimte kunnen transformeren tot een prachtige oase van rust en schoonheid.

Tuinonderhoud Brabant bij De Rooy Hoveniers


De Rooy Hoveniers in Dussen is uw toonaangevende keuze voor tuinonderhoud in Brabant. Met meer dan 80 jaar ervaring is De Rooy Hoveniers een echt bedrijf, dat al sinds 1940 bestaat. Onze passie voor tuinen heeft ons geholpen bij het creëren van prachtige en bijzondere tuinontwerpen, die uw verwachtingen overtreffen. Onze expertise op het gebied van tuinontwerp heeft ons al meerdere jaren de titel “Tuin van het Jaar” opgeleverd. We zijn trots op de erkenning die we hebben ontvangen en onze prijzenplank getuigt hiervan. In 2018 werden we bekroond met zowel de publieksprijs als de vakprijs voor Tuin van het Jaar, dankzij onze kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. Daarnaast hebben we in 2014 de vakprijs gewonnen met onze Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Als lid van Top Hoveniers streven we voortdurend naar de hoogste kwaliteit en professionaliteit in ons werk. Deze erkenning onderstreept ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren bij elk project dat we aannemen. Of het nu gaat om een ​​kleine tuinrenovatie of een uitgebreid landschapsproject, als tuinonderhoud Brabant specialist hebben we de vaardigheden en ervaring om aan al uw wensen te voldoen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinonderhoud Brabant en ontwerp


Bij De Rooy Hoveniers begrijpen we het belang van persoonlijk en direct contact met onze klanten. We nemen de tijd om naar uw ideeën en behoeften te luisteren en werken nauw met u samen om een ​​tuinontwerp te creëren, dat perfect aansluit bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren. Ons team van ervaren tuinarchitecten en hoveniers zet zich in om een ​​sfeervolle en functionele buitenruimte te creëren en te onderhouden, die u jarenlang plezier zal geven. Wat uw wensen ook zijn, wij maken alle soorten tuinen. Of u nu droomt van een moderne en strakke tuin, een romantische cottage-tuin of een weelderige en kleurrijke bloementuin, wij hebben de kennis en creativiteit om uw visie werkelijkheid te laten worden. We combineren innovatieve ontwerpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap om tuinen te creëren die zowel mooi als duurzaam zijn.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.