Tuinman Waalwijk nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Waalwijk? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een tuinman Waalwijk die met regelmaat uw tuin een onderhoudsbeurt kan geven en met u meedenkt over eventuele aanpassingen aan uw tuin? Onze vakmensen van De Rooy Hoveniers staan graag voor u klaar! Wij denken graag met u mee over uw tuinontwerp en tuinonderhoud. In de afgelopen jaren hebben wij ons vakgebied steeds verder uitgebreid en zijn wij ook werkzaam in de omgeving van Waalwijk. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een tuinman Waalwijk. Neemt u vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar hovenier of tuinman Waalwijk? In de afgelopen jaren heeft De Rooy Hoveniers verschillende prijzen verdiend. Onze prijzenplank is inmiddels in het bezit van verschillende publieksprijzen en diverse vakprijzen. In 2018 wonnen wij de publieksprijs én de vakprijs voor Tuin van het jaar voor de kleine patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. U bent bij ons in goede handen als u op zoek bent naar een tuinman die weet wat uw tuin nodig heeft. Kijkt u op onze website voor onze afgeronde projecten en laat u inspireren.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Waalwijk van De Rooy Hoveniers


De Rooy Hoveniers is sinds 1940 een echt familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wij belangrijk vinden. Persoonlijk en direct contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Zo bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek uw wensen met betrekking tot uw tuin. Bent u op zoek naar een tuinman voor het onderhoud van uw tuin of bent u op zoek naar een tuinarchitect? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij nemen graag voor u het zware werk uit handen. Met regelmaat komen wij graag bij u langs om uw tuin goed te onderhouden. Hoe beter uw tuin wordt onderhouden, des te meer plezier u van uw tuin zult hebben. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van stadstuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen en bedrijfstuinen.

Tuinaanleg door tuinman Waalwijk?


Bij De Rooy Hoveniers helpen wij u graag verder als u op zoek bent naar een tuinman Waalwijk. U kunt met ons vrijblijvend contact opnemen. Indien gewenst plannen wij graag met u een persoonlijk adviesgesprek in. Wij komen graag bij u langs, zodat wij een goed beeld krijgen van uw tuin. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.