Tuinman Vught nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Vught? Bent u woonachtig in Vught en bent u op zoek naar een tuinman het onderhoud van uw tuin van u overneemt? Bent u op zoek naar een tuinman Vught die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. De Rooy Hoveniers heeft jarenlange ervaring met het onderhouden en ontwerpen van prachtige tuinen. Wij begrijpen als geen ander dat het onderhoud van uw tuin een tijdrovende klus is. Wij werken met een groot team van specialisten die graag de handen uit de mouwen steken. Voor een tuinman Vught bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: de tuinman Vught van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Zoekt u een goede tuinman Vught voor het onderhoud of de aanleg van uw tuin? Door de jaren heen heeft De Rooy Hoveniers zijn naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden. Tegenwoordig weten vele tuinliefhebbers ons te vinden en wij gaan met veel plezier aan de slag in allerlei soorten tuinen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 een begrip is in de regio Vught en ver daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en weten als geen ander hoe wij op de juiste manier uw tuin moeten onderhouden. Ook voor het klaar maken van een wintertuin kunt u bij ons terecht. De broers De Rooy denken graag met u mee. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek tuinontwerp. Wij denken mee over een lichtplan en een plantenplan en maken dit samen met uw wensen tot een prachtig resultaat. Al meerdere jaren is een tuin van De Rooy Hoveniers uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn dus de tuinman Vught die u zoekt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Vught van De Rooy Hoveniers


Als u op zoek bent naar een tuinman Vught nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op deze website. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes bij ligt. De Rooy Hoveniers is ook aangesloten bij Top Hoveniers. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren kwaliteit.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.