Tuinman Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Oosterhout? Bent u op zoek naar een vakkundig tuinman Oosterhout waar u van op aan kan? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom het Brabantse dorp Dussen. Vanuit Dussen zijn wij binnen een korte tijd in Oosterhout. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te onderhouden. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en slaan wij graag de handen ineen om ook uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Het kan zijn dat u geen tijd meer heeft om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Of dat u het lastig vindt om een boom goed te snoeien. Wat de reden ook mag zijn, voor het inzetten van een tuinman Oosterhout bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Door ons wordt vakkundig uitgevoerd o.a.:

  • grondbewerking,
  • aanplanting,
  • bemesting,
  • straatwerk,
  • aanleg van tuinberegening en tuinverlichting.

De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf, dat al sinds 1940 is gevestigd in Dussen. Door de jaren heen hebben wij prachtige projecten afgerond, die u kunt bekijken op deze website. Door onze gedrevenheid en bijzondere tuinontwerpen, zijn wij ondertussen in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Naast het ontwerpen en aanleggen van verschillende soorten tuin, bent u bij ook aan het juiste adres voor het onderhouden van tuinen. Wij beschikken over een groot team van vakmensen. Wij komen graag bij u langs om uw bomen te snoeien, uw gras te maaien en om het onkruid te verwijderen. Een tuinman Oosterhout is dé uitkomst als u uw tuin op professionele wijze wilt onderhouden. Door de jaren heen hebben wij ons team en onze passie en expertises steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag het complete plaatje aan kunnen bieden.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Oosterhout van De Rooy Hoveniers


Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en neem direct contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in voor het onderhouden van uw tuin.

Tuinaanleg door tuinman Oosterhout?


Het is van groot belang dat u met regelmaat uw tuin laat onderhouden. Wanneer u met regelmaat uw tuin laat onderhouden, verlengt u de levensduur van uw tuin aanzienlijk! Wij geven uw tuin weer kleur! De Rooy Hoveniers heeft zich sinds 2009 gekoppeld aan Top Hoveniers. Wij staan voor vakmanschap en exclusiviteit. Mede hierdoor onderscheidt De Rooy Hoveniers zich van de rest van de hoveniers uit de omgeving. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.