Tuinman Oosterhout nodig?


Tuinman Oosterhout nodig? Wilt u uw tuin een onderhoudsbeurt geven? Of bent u op zoek naar een tuinman Oosterhout die u kan helpen met het realiseren van de aanleg van uw nieuwe tuin? Zoekt u dan niet verder! U bent bij De Rooy Hoveniers uit Dussen aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar om uw tuin de juiste touch te geven. Wij denken graag met u mee over het onderhouden van uw tuin, het vernieuwen van uw tuin of indien gewenst de aanleg van uw nieuwe tuin. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan. Sinds 1940 zijn wij hét familiebedrijf waar u terecht kunt voor al uw vragen omtrent uw tuinonderhoud en tuinaanleg.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers staat bekend als een professioneel en persoonlijk hoveniersbedrijf. Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Doordat onze tuinmannen met u uw wensen bespreken kunnen wij gericht aan de slag. Wij komen graag naar u toe, zodat wij uw tuin direct kunnen bekijken. Samen met u bespreken wij de passende mogelijkheden voor uw tuin. Wilt u graag een nieuwe tuin laten ontwerpen, een paar aanpassingen realiseren of bent u op zoek naar een tuinman Oosterhout? Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Oosterhout van De Rooy Hoveniers


Een goede tuinman Oosterhout nodig? De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en tuinonderhoud. In de afgelopen jaren hebben wij onze sporen verdiend in de hovenierswereld. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers namelijk de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin en in 2018 is onze prijzenplank aangevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. De Rooy Hoveniers is meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. U kunt bij ons terecht voor bijzondere tuinontwerpen in verschillende stijlen. Denkt u aan een klassieke tuin, moderne tuin of landelijke tuin. De Rooy Hoveniers maken elke keer weer een prachtig en uniek ontwerp voor uw tuin.

Tuinaanleg door tuinman Oosterhout?


Het is van groot belang dat u met regelmaat uw tuin laat onderhouden. Wanneer u met regelmaat uw tuin laat onderhouden, verlengt u de levensduur van uw tuin aanzienlijk! Wij geven uw tuin weer kleur! De Rooy Hoveniers heeft zich sinds 2009 gekoppeld aan Top Hoveniers. Wij staan voor vakmanschap en exclusiviteit. Mede hierdoor onderscheidt De Rooy Hoveniers zich van de rest van de hoveniers uit de omgeving. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.