Tuinman Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar tuinman Oosterhout? Bent u op zoek naar een expert op het gebied van aanleg en onderhoud van verschillende soorten tuinen zodat u heel het jaar door kunt genieten van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooij Hoveniers in Dussen. De Rooy Hoveniers is een familiebedrijf dat al sinds 1940 zijn sporen heeft verdiend in en rondom het Brabantse dorpje Dussen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen maar wij nemen u ook graag het onderhoud van uw tuin uit handen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen en onderhouden van verschillende soorten tuinen waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Vele tuineigenaren weten ons te vinden en maken gebruik van onze diensten en kennis. De experts van De Rooy Hoveniers gaan graag voor u aan de slag. Voor een tuinman Oosterhout bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van meer dan 20 specialisten die graag de handen uit de mouwen steken om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Wij plannen graag periodiek of eenmalig een onderhoudsbeurt voor uw tuin in. Naast het onderhouden van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor het maken van een tuinontwerp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en we komen graag bij u langs om uw tuin te kijken en naar uw wensen te luisteren. Door uw wensen en onze kennis samen te voegen maken wij een passend ontwerp. Door onze vakkennis en ervaring beschikken wij over een mooie prijzenplank. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast zijn diverse tuinen van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Onze prijzenplank is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. Daarnaast hebben wij in 2014 de vakprijs gewonnen met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Sinds 2009 is De Rooy Hoveniers aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Oosterhout van De Rooy Hoveniers


In het voor- en najaar is het van groot belang dat u uw tuin een grote onderhoudsbeurt geeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van een tuinman Oosterhout? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.

Tuinaanleg door tuinman Oosterhout?


Het is van groot belang dat u met regelmaat uw tuin laat onderhouden. Wanneer u met regelmaat uw tuin laat onderhouden, verlengt u de levensduur van uw tuin aanzienlijk! Wij geven uw tuin weer kleur! De Rooy Hoveniers heeft zich sinds 2009 gekoppeld aan Top Hoveniers. Wij staan voor vakmanschap en exclusiviteit. Mede hierdoor onderscheidt De Rooy Hoveniers zich van de rest van de hoveniers uit de omgeving. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.