Tuinman Breda nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Breda? Bent u op zoek naar een tuinman, die uw tuin de aandacht kan geven die hij verdient? Zoekt u dan niet verder. Bij De Rooy Hoveniers in Dussen bent u aan het juiste adres. Vanuit Breda zijn wij gemakkelijk te bereiken en wij komen graag bij u langs om uw tuin op professionele wijze te onderhouden. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat voor het onderhouden van uw tuin. Een tuinman Breda is dé uitkomst als u geen tijd over heeft om uw tuin op de juiste wijze te onderhouden. Het kan ook zo zijn dat u niet de juiste materialen heeft om een boom of struik te snoeien. Wat de reden ook mag zijn, voor het inzetten van een tuinman Breda bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van vakmensen; zij komen allemaal graag bij u langs om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze aangeboden diensten en neem direct contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in voor het onderhouden van uw tuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: de tuinman Breda van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 een begrip is in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Naast het onderhouden van verschillende soorten tuinen, zoals het snoeien van bomen, het verticuteren van uw gazon en het bijhouden van uw plantenperken, bent u bij ons ook van harte welkom voor het ontwerpen van een nieuwe tuin. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Breda van De Rooy Hoveniers


Heeft u interesse in de aangeboden diensten van De Rooy Hoveniers als tuinman Breda? Wilt u meer weten over het ontwerpen, aanleggen, renoveren of bijhouden van uw tuin? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.