Tuinman Breda nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Breda? Vindt u het een te grote klus om iedere jaar opnieuw uw tuin een goede onderhoudsbeurt te geven? Bent u op zoek naar een tuinman Breda die met u mee denkt en uw planten, bomen en gras keurig bijhoudt? Zoek dan niet verder en neem contact op met De Rooy Hoveniers uit Dussen! Wij staan graag voor u klaar en nemen het tuinonderhoud van u over. Wij werken met professionele vakmensen die precies weten wat zij voor u kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en daarom zijn wij hét aangewezen hoveniersbedrijf voor het onderhoud van uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als tuinman Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door onze diensten.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: de tuinman Breda van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Op zoek naar een tuinman Breda? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. Een tuin goed onderhouden is een tijdrovende klus waar u niet altijd zin in heeft. Bij De Rooy Hoveniers bieden wij u de mogelijkheid om het tuinonderhoud van u over te nemen. In het voor- en najaar is het van groot belang dat u uw tuin een grote onderhoudsbeurt geeft. Tuinman Breda staat graag voor u klaar om een periodieke onderhoudsplanning af te spreken. U kunt ons ook inschakelen voor het renoveren van uw tuin. Is uw tuin toe aan verandering? Wilt u verschillende planten uit uw tuin halen en een nieuw ontwerp creëren? Wij denken graag met u mee. De Rooy Hoveniers werkt met de beste ontwerpers die samen met u uw wensen willen bespreken. Aan de hand van uw persoonlijke wensen gaan wij direct voor u aan de slag om een prachtige tuin te realiseren.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Breda van De Rooy Hoveniers


U bent bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar experts met jarenlange ervaring. Sinds 1940 zijn wij een begrip in de regio en door de jaren heen hebben wij ons klantenbestand steeds verder uitgebreid. Ook in Breda weten klanten ons te vinden. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast zijn diverse tuinen van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.