Tuinman Breda nodig?


Bent u op zoek naar een tuinman Breda? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat zich al sinds 1940 met tuinen bezig houdt. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen, maar nemen ook graag het onderhoud van uw tuin uit uw handen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u geen tijd heeft om uw tuin op de juiste wijze bij te houden. Of misschien heeft uw tuin een grote oppervlakte waardoor het onderhoud u boven het hoofd groeit. De experts van De Rooy Hoveniers gaan graag voor u aan de slag. Het is ook mogelijk om ons periodiek in te huren zodat uw afspraken direct bij ons vaststaan. Als u op zoek bent naar een tuinman Breda bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: de tuinman Breda van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Tuinman Breda nodig? De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn unieke ontwerpen en de korte lijnen met zijn klanten. De Rooy Hoveniers geeft de tuinen weer kleur. Wij zorgen voor een prachtige plantenplan waarin al uw wensen zijn verwerkt. Onze experts komen graag bij u thuis om uw huidige tuin met eigen ogen te bekijken. Aan de hand van uw wensen maken wij graag voor u een tuinontwerp of plannen wij een onderhoudsbeurt voor u in met een tuinman Breda. Sinds 2009 is De Rooy Hoveniers aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland.  De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast zijn diverse tuinen van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Breda van De Rooy Hoveniers


Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en daarom zijn wij hét aangewezen hoveniersbedrijf voor het onderhoud van uw tuin. In het voor- en najaar is het van groot belang dat u uw tuin een grote onderhoudsbeurt geeft. Door een tuinman Breda in te schakelen kunt u weer optimaal genieten van uw tuin. Moeten uw bomen weer gesnoeid worden? Geen enkel probleem. Wij komen graag bij u langs in Breda.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.