Tuinman Breda nodig?


Op zoek naar een tuinman Breda? Heeft u net een nieuwe woning gekocht en is de tuin verwilderd of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en is uw tuin nog een bouwval? Een tuin zoals u graag wilt: onderhoudsarm die een bepaalde beleving uitstraalt. Deze wensen nemen onze werknemers serieus. Tuinman Breda heeft een groot werkgebied en is van alle markten thuis. Niet alleen het aanleggen van uw tuin wordt gedaan door ons, maar ook het onderhoud doen wij!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: van aanleg tot onderhoudsvriendelijk houden


Wilt u meer kleur in uw tuin? Wilt u genieten van uw tuin, maar niet wekelijks in uw tuin aan de slag hoeven? Dan bent u op zoek naar een tuinman Breda! Vaak horen wij ook het probleem dat de ene veel kleur in de tuin wilt en de partner het liever niet zo uitbundig wilt. Door deze wensen te combineren is er veel mogelijk. De basis kan zijn veel groen met wat waasjes zachtgeel, blauw, paars en roze. Zo heeft de tuin het hele jaar karakteristieke bladeren in de tuin en straalt de tuin veel energie uit. Een tuin waar u blij mee kan zijn. Tuinman Breda staat voor professioneel tuinonderhoud en neemt de tijd voor uw vraag. Er wordt meer dan genoeg tijd gepakt om de klus bij u te klaren. Is het toch niet helemaal naar wens? Dan komen wij terug en passen de tuin zodanig aan dat hij wel naar wens is. Er wordt opnieuw gekeken naar de afspraken die wij met elkaar gemaakt hebben en zullen er alles aan doen om het samen met u op te lossen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinman Breda van De Rooy Hoveniers


Broeders De Rooy willen spontaniteit aan tuinen geven. Zoekt u een bepaalde bloem? Of weet u dat bepaalde bloemen heel mooi zijn? Door uw wensen door te geven, kan tuinman Breda de spontaniteit een vrije loop geven. Het ontwerp is vaak een opzet en in overleg met u verwerkt naar een concreet plan. Heeft u al verschillende kantopsluitingen in uw tuin verwerkt zitten, omdat u dacht dat kantopsluitingen ervoor zorgen dat de tuin makkelijk te onderhouden is? Door de kantopsluitingen weg te halen oogt de tuin als een geheel. Het gros van de beplanting staat in lava, dat doorbloeit in een halverharding van bronssplit. Zo nu en dan groeien er nog een paar plantjes doorheen. Dit soort spontaniteit is niet gebruikelijk, maar maakt het juist leuk en uniek volgens tuinman Breda, De Rooy Hoveniers. Zo kan er ook ineens een waterelement toegevoegd worden waar de kinderen of kleinkinderen in kunnen spelen of de vogels in kunnen wassen en drinken. Allemaal dubbele functies door elkaar dat uw tuin een speciale en unieke kans biedt om aan te pakken.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.