Tuinaanleg Meeuwen nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier die een tuinaanleg Meeuwen voor u kan realiseren? Weet u wat u mooi vindt maar vindt u het lastig om een zelf een tuinontwerp te maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Door de jaren heen hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden en is onze passie voor tuinaanleg steeds verder gegroeid. Vandaag de dag zijn wij met een team van meer dan 20 experts actief met het onderhouden en aanleggen van verschillende soorten tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en heeft daarvoor al diverse prijzen gewonnen. In 2018 wonnen wij de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en in 2014 hebben wij vakprijs gewonnen met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd wat wij voor een tuinaanleg Meeuwen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag telefonisch te woord en plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers is sinds 1940 een begrip in de regio en ver daarbuiten. Door de jaren heen hebben wij verschillende tuinontwerpen gerealiseerd voor onze klanten. Wij zijn een echt familiebedrijf dat graag de handen uit de mouwen steekt om uw tuin op vakkundige wijze aan te leggen. Wij voegen uw wensen en onze vakkennis graag samen tot een passend ontwerp. De Rooy Hoveniers heeft een passie voor het maken van mooie tuinen. Wij maken alle soorten tuinen, of u nu van een strakke, moderne tuin houdt of gaat voor een landelijke en klassieke tuin. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en toepassingen; een tuin moet altijd leven! Elke tuin is weer een nieuwe uitdaging die wij graag aangaan voor al onze klanten. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers wat een erkenning is van ons vakmanschap. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van het ontwerpen en realiseren van verschillende soorten tuinen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Meeuwen door De Rooy Hoveniers


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor een tuinaanleg Meeuwen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze vakkennis maken wij een mooi ontwerp voor een tuinaanleg bij uw woning. Wij zien uw aanvraag voor een tuinaanleg Meeuwen graag tegemoet.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.