Tuinaanleg Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf? Bent u op zoek naar een tuinaanleg Den Bosch door experts? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij de Rooy Hoveniers in Dussen. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 klaarstaat voor onze klanten. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod en diensten steeds verder uit kunnen breiden en u bent bij ons aan het juiste adres voor vakkundige tuinaanleg Den Bosch. Ook voor het onderhouden van uw tuin steken wij de handen graag uit de mouwen. Wij bieden u graag onze deskundigheid en professionaliteit aan zodat u een perfect aangelegde tuin krijgt. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten waardoor u altijd weet waar u aan toe bent en wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en gespecialiseerd hoveniersbedrijf in uw omgeving bent u voor tuinaanleg Den Bosch bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar een specialist voor tuinaanleg Den Bosch? De Rooy Hoveniers uit Dussen is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en tuinaanleg Den Bosch. Wij werken met een groot team van hoveniers en ontwerpers. Iedere tuin is anders en wij maken telkens weer persoonlijk op maat gemaakte tuinontwerpen. Een tuin ontwerpen, renoveren of aanleggen is een moeilijke klus en daarvoor zijn echte tuinexperts nodig. Al meerdere jaren zijn tuinen van de broers van De Rooy Hoveniers uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Op deze website vindt u een ruim overzicht van onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige projecten en neem contact met ons op. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Den Bosch door De Rooy Hoveniers


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben om uw tuin aan te leggen? U kunt direct een afspraak maken. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Aan de hand van uw wensen en de oppervlakte en ligging van uw tuin maken wij een passend ontwerp. De Rooy Hoveniers vindt persoonlijk en direct contact met de klanten erg belangrijk. Dit merkt u aan de korte lijnen die wij onderhouden met onze klanten en aan onze persoonlijke en duidelijke werkwijze.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.