Tuinaanleg Breda nodig?


Op zoek naar een specialist voor uw tuinaanleg Breda? Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf dat met u mee denkt en uw ideeën toepast in het tuinontwerp? Voor tuinaanleg Breda bent u bij De Rooy Hoveniers uit Dussen aan het juiste adres. Wij bieden u onze deskundigheid en professionaliteit aan; ons bedrijf bestaat al sinds 1940. Door de jaren heen hebben wij vele tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het heel lastig vindt om uw tuin mooi in te richten, er is immers zoveel mogelijk. Welke bomen gaat u gebruiken? Wilt u een border in uw tuin of bent u op zoek naar een nieuwe grasmat in combinatie met prachtige planten? De keuze bij De Rooy Hoveniers is zeer divers. Vele klanten gingen u al voor. Wordt u onze volgende tevreden klant en geniet u binnenkort van uw nieuw aangelegde tuin?

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Tuinaanleg Breda nodig? De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten voor uw tuinaanleg Breda. Door onze unieke manier van werken weten vele klanten ons te vinden. In de loop van de jaren hebben wij onze ervaringen en ontwerpen steeds verder uit kunnen breiden en daarom kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij zijn een echt familiebedrijf dat alleen samenwerkt met echte professionals. Wij werken met een groot team van hoveniers en ontwerpers die precies weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn unieke tuinontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Mede daarom zijn diverse tuinen van De Rooy Hoveniers uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn ook aangesloten bij Top Hoveniers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Breda door De Rooy Hoveniers


Wilt u meer weten over een tuinaanleg Breda? Heeft u specifieke wensen voor uw tuin? Bent u fan van strakke tuinen of past een weelderige tuin meer in uw straatje? Wij nemen graag uw wensen door in een persoonlijk gesprek. Samen met u bekijken wij welke passende mogelijkheden er haalbaar zijn voor uw tuin. Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren de kosten wilt bespreken. Wij vertellen u graag meer over de kosten voor het aanleggen van een nieuwe tuin. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.