Tuinaanleg Breda nodig?


Wordt het tijd dat uw tuin eens onderhanden wordt genomen? Of gaat u in een nieuw huis wonen en weet u geen raad met die kale grond? Neem dan contact op met De Rooy Hoveniers in Dussen voor vakkundige tuinaanleg Breda. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en hebben daarvoor al diverse prijzen gekregen. In 2018 wonnen wij de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en in 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Voor de aanleg van een tuin die bij u past komen wij graag bij u thuis om sfeer te proeven en te luisteren naar uw ideeën en wensen. Daarna maken wij een eerste ontwerp en als dit naar tevredenheid is dan volgt het definitieve tuinontwerp dat wij desgewenst kunnen visualiseren met 3d aanzichten. Zo krijgt u een indruk van de ruimtelijke indeling en heeft u een idee hoe uw tuin in werkelijkheid wordt. Ook krijgt u van ons een transparante offerte. Als u akkoord gaat dan gaat de schop de grond in voor tuinaanleg Breda. 

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers heeft een passie voor het maken van mooie tuinen. Tegenwoordig zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers wat een erkenning is van ons vakmanschap. Wij proberen onze passie voor tuinen over te brengen op onze klanten en zo samen tot een prachtig ontwerp te komen. Wij maken alle soorten tuinen, of u nu van een strakke, moderne tuin houdt of gaat voor een landelijke en klassieke tuin. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en toepassingen; een tuin moet altijd leven! Elke tuin is weer een nieuwe uitdaging die wij graag aangaan.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Breda door De Rooy Hoveniers


Vaak vergeten mensen dat een tuin ook goed onderhoud nodig heeft. Maar zonder aandacht en onderhoud blijft een tuin niet mooi. Ook voor deskundig onderhoud bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Met goed onderhoud wordt uw tuin steeds mooier! Onze gediplomeerde vakmensen beheersen alle onderdelen van het vak. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Laat ons het onderhoud voor onze rekening nemen zodat u enkel maar hoeft te genieten. Een tuin die is ontworpen door De Rooy Hoveniers is altijd boeiend, ongeacht het seizoen. Laat het onderhoud aan ons over zodat u enkel maar hoeft te genieten van uw tuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.