Tuinaanleg Breda nodig?


Wilt u meer weten over een tuinaanleg Breda? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt over een tuinaanleg Breda? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen en wij komen graag bij u langs in Breda om uw tuin te onderhouden. U bent bij ons aan het juiste adres voor het ontwerpen van een tuin, het aanleggen van een tuin en voor het onderhouden van een tuin. De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van specialisten die graag bij u langs komen om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen. Wij beschikken over meer dan 20 ervaren medewerkers die ook graag de handen uit de mouwen steken voor uw tuin.  Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Neem een kijkje op deze website of kom langs op ons kantoor. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. Voor het aanleggen van een nieuwe tuin bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf. Als sinds 1940 kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Door de jaren heen is onze passie voor tuinen steeds verder ontwikkeld en wij zijn tegenwoordig aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is een select gezelschap van de beste hoveniers. Daarnaast beschikken wij vandaag de dag over een grote prijzenplank. De prijzen die wij hebben gewonnen zijn onder andere de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is thuis in alle soorten tuinen. Onderhoudsvrij, strak, klassiek of juist landelijk behoren tot onze specialiteiten. Doe tuininspiratie op in de vele tuinen die De Rooy Hoveniers de laatste jaren heeft mogen realiseren en neem vrijblijvend contact met ons op.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Breda door De Rooy Hoveniers


Wilt u uw tuin veranderen maar weet u niet waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar een specialist die uw wensen kan vertalen naar een passend tuinontwerp? De medewerkers van De Rooy Hoveniers staan u graag te woord. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het veranderen en aanleggen van een nieuwe tuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.