Tuinaanleg Breda nodig?


Tuinaanleg Breda valt al jarenlang in de prijzen en dat is niet zomaar. Lokale prijzen, maar ook de prijs voor dé tuin van het jaar staat bij ons met trots. Het harde werken is beloond door onze klanten. Wij blijven innoveren en onszelf verbeteren. Uw mening nemen wij mee in de vervolgafspraken. In Nederland mag iedereen die aan tuin onderhoud doet zich hovenier noemen. Tuinaanleg Breda gaat alleen voor het allerbeste en mogen zich aansluiten bij ‘Tophovenier’. Dit is een predicaat over het hele land verspreid. Wij houden elkaar up-to-date. Er vinden ook regelmatig controles plaats en wij wisselen kennis uit aan elkaar. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinonderhoud. In de afgelopen jaren zijn wij in het bezit gekomen van de publieksprijs en vakprijs voor dé tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en een aantal jaren geleden wonnen wij ook de vakprijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke stadstuin.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar een hovenier voor uw tuinaanleg Breda? Zoekt u een strakke tuin of juist een mooie natuurlijke? Wilt u een landelijke tuin of juist iets opvallends en unieks? Al wel eens gehoord van prairiebeplanting? Dit is de nieuwste opkomende trend onder de tuinen. Onze eigen bedrijfstuinen worden voorbereid op deze trend, zodat u kan zien wat deze trend inhoudt en waarom deze populair is onder de mensen. Met prairiebeplanting wordt uw tuin onderhoudsvriendelijk. Dit realiseren wij met borders waar snelgroeiende vaste planten omheen staan. Door een balans toe te voegen aan de borders en de beplanting kunnen kleuren en patronen makkelijker toegevoegd worden. De selectie die gemaakt wordt op hoogte, kleur, bladvorm en bloemkleur wordt allemaal mee genomen in het ontwerp op maat. Hierin worden ook de trends en ontwikkelingen aan u verteld, zo kunt u een duidelijke en slimme keuze maken. De Rooy Hoveniers is uw adres voor elke tuinaanleg Breda!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Breda door De Rooy Hoveniers


Een geschikte tuin naar wens laten maken is moeilijk. Wij weten als geen ander hoe moeilijk de keuze is om de geschikte planten en bestrating uit te zoeken via een website of webshop. Wij zijn met ons bedrijf, De Rooy Hoveniers, in Dussen gevestigd en wij hebben een grote tuin om ons bedrijf liggen, waar u inspiratie op kan komen doen. Hier worden verschillende combinaties gemaakt die allemaal mogelijk zijn. Wij leveren tuinen op maat en dit houdt in dat u met ideeën bij ons kunt komen en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. De koffie staat voor u klaar! Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.