Tuinaanleg Brakel nodig?


Bent u woonachtig in de omgeving van Brakel en wilt u uw tuin opnieuw aan laten leggen? Heeft u een huis gekocht en is de tuin niet naar wens? Of wilt u een kleine aanpassing aanbrengen aan uw tuin? De Rooy Hoveniers helpt u graag met het realiseren van een tuinaanleg Brakel. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten blij gemaakt met een compleet nieuwe tuin. Mede hierdoor hebben wij verschillende keren de prijs Tuin van het Jaar gewonnen. De Rooy Hoveniers is hier uiteraard erg trots op. U bent voor uw tuinaanleg Brakel aan het juiste adres bij De Rooy Hoveniers. Wij denken graag met u mee over een passend ontwerp.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar


Op zoek naar een ervaren bedrijf voor uw tuinaanleg Brakel? De vakmannen van De Rooy Hoveniers vinden persoonlijk en direct contact met klanten erg belangrijk. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij de perfecte tuin voor u aanleggen. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis bespreken wij graag uw wensen. Heeft u voorkeur voor een landelijke tuin of kiest u toch voor een strakke en moderne tuin? De mogelijkheden bij De Rooy Hoveniers zijn eindeloos. Wij staan erom bekend dat wij meedenken met onze klanten. Hierdoor maken wij de mooiste tuinen en bent u verzekerd van een uniek uitzicht vanuit uw woonkamer of keukenraam. U kunt dagelijks genieten van uw prachtig aangelegde tuin door de vakmannen van De Rooy Hoveniers. De specialist voor tuinaanleg Brakel.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuinaanleg Brakel door De Rooy Hoveniers


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! U kunt ons vinden in het mooie dorpje Dussen. Vanuit ons kantoor maken wij de mooiste tuintekeningen met de inspiratie die de uitgestrekte landschappen van Dussen ons aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en tuinaanleg Brakel. Mede hierdoor zijn wij al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Meer weten?


Bent u op zoek naar professionele vakmannen die voor u uw tuinaanleg Brakel kunnen realiseren? Zoekt u dan niet verder! De professionals van De Rooy Hoveniers helpen u graag met het realiseren van uw gewenste tuin. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.