Tuin aanleggen Breda nodig?


Wilt u een tuin aanleggen in Breda, maar wilt u het project liever uit handen geven aan professionals met jarenlange ervaring? Dan is De Rooy Hoveniers de perfecte keuze voor u. Wij begrijpen dat het creëren van de perfecte tuin een complex proces is dat vakmanschap, expertise en toewijding vereist. Daarom staan onze ervaren hoveniers klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken en u te ontzorgen in elke fase van het project. Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek, waarin we uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart brengen. Of u nu verlangt naar een moderne, strakke buitenruimte, een weelderige bloementuin vol kleur en geur, of een rustige Zen-tuin om in te mediteren, wij luisteren aandachtig naar uw visie. Onze ontwerpers zullen vervolgens een op maat gemaakt tuinontwerp creëren voor een tuin aanleggen Breda dat volledig aansluit bij uw levensstijl en omgeving.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen Breda door vakmannen


De Rooy Hoveniers, gespecialiseerd in tuinaanleg in Breda, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende erkenning verworven voor ons vakmanschap en creativiteit. Al meerdere jaren op rij zijn onze tuinen uitgeroepen tot ‘Tuin van het Jaar’, een prestigieuze onderscheiding die onze toewijding aan het creëren van prachtige buitenruimtes onderstreept. Onze prijzenplank straalt van trots, met hoogtepunten zoals de publieksprijs en vakprijs voor Tuin van het Jaar 2018, toegekend voor de betoverende kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 schitterden ze opnieuw met een overwinning in de vakprijs, dit keer voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Deze indrukwekkende prestaties zijn geen toeval; De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers, een select netwerk van vooraanstaande hoveniers in Nederland. Dit lidmaatschap bevestigt hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in de groene industrie.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Tuin aanleggen Breda door Top Hoveniers


Bij De Rooy Hoveniers streven we naar perfectie in elk aspect van de tuinaanleg. We gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw tuin niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Onze hoveniers hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elk element van het ontwerp nauwkeurig wordt geïmplementeerd, van bestrating tot beplanting. Bovendien nemen we u het volledige project uit handen, vanaf het grondwerk tot de laatste afwerking. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, zodat u kunt ontspannen en uitkijken naar het eindresultaat. Kortom, als u op zoek bent naar professionele tuinaanleg in Breda en de zekerheid wilt dat uw tuinproject in goede handen is, neem dan contact op met De Rooy Hoveniers. Wij zijn uw partners in het creëren van een prachtige en functionele buitenruimte, die aan al uw verwachtingen voldoet.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.