TopHoveniers nodig?


Op zoek naar TopHoveniers? Bent u op zoek naar unieke en professionele TopHoveniers? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf bij u in de buurt dat met u meedenkt en zich bezighoudt met de flora en de fauna van Nederland? Zoek dan niet verder! De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers! Bij deze club top hoveniers vindt u negen professionele en vakkundige TopHoveniers die unieke tuinontwerpen voor u ontwerpen, tuinen aanleggen en onderhouden. De Rooy Hoveniers is niet zo maar een hoveniersbedrijf voor het onderhoud van uw tuin. De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan en weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met unieke tuinontwerpen. Wij staan bekend om onze professionaliteit en bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn er trots op dat wij behoren tot Top Hoveniers.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers, aangesloten bij TopHoveniers!


De Rooy Hoveniers is aangesloten bij TopHoveniers! De Rooy Hoveniers is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en behoren tot de TopHoveniers. Door onze unieke ontwerpen en de perfecte aanleg van tuinen is een tuin van De Rooy Hoveniers al diverse keren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is sinds 1940 hét hoveniersbedrijf in de gemeente Altena. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende mogelijkheden voor uw tuin. Heeft u een bepaald budget wat u wilt besteden? Dat is geen enkel probleem! Wij gaan graag voor u aan de slag.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers, uw Top Hovenier


Wij zijn al een aantal jaren aangesloten bij Top Hoveniers. Samen met nog acht andere hoveniersbedrijven houden wij elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de flora en fauna sector. Op deze manier streven wij naar een uniek en doordacht tuinontwerp waar u iedere dag van kunt genieten. Het is onze taak om topkwaliteit af te leveren en u te ontlasten met het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet ieder jaar tijd heeft om uw tuin goed te onderhouden. Wij nemen dit graag van u over. Omdat wij aangesloten zijn bij Top Hoveniers bent u verzekerd van echt vakmanschap.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.