Lentekriebels!?

Tuinontwerp Raamsdonksveer

Vlonder achtertuin Raamsdonksveer

Heeft u ze ook al te pakken? Nu de zon zich al meer van haar krachtige kant heeft laten zien en we al wat mooie dagen hebben gehad? Wij wel! Wij hebben de lentekriebels!

Het is officieel lente, de klok is verzet naar zomertijd, de vogeltjes fluiten weer vrolijk ’s ochtends, het wordt vroeger licht en later donker, je ruikt het voorjaar. Het voorjaar hangt in de lucht…

Voorjaar

Wij als hoveniers houden van elk seizoen, want zowel de herfst, winter, lente en zomer hebben elk iets moois te bieden. Maar… in het voorjaar gaat ons hoveniershart nog sneller kloppen! Alles weer in de knop, de bollen schieten uit en laten hun mooiste bloemen zien, de bomen krijgen nieuw blad en het startschot wordt gegeven voor gezelligheid in de tuinen. Bekruipt u tijdens de eerste mooie dagen in maart ook het gevoel dat de winter dan toch altijd te lang duurt.

Voorbereiden

Hoewel het nu nog steeds koud kan zijn en we voorlopig nog niet definitief van nachtvorst af zijn, kun je al wel wat doen om de tuin voor te bereiden op de lente- en zomermaanden die komen gaan. Denk aan het zaaien van eenjarige bloemen, het vullen van potten en bakken met verse aarde en kleurrijke planten, het verplanten of snoeien van (groenblijvende) heesters en vijverplanten.

Ga genieten! Laat de lentekriebels de vrije loop en geniet van een mooie lentewandeling in onze prachtige omgeving. Wij ontzorgen u dan uiteraard graag als het gaat om het nodige tuinonderhoud.