De kantoor tuin specialist


Bent u op zoek naar een hovenier die met u mee denkt? Bent u op zoek naar een hovenier die voor u een kantoor tuin op maat kan ontwerpen, realiseren en onderhouden? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in het Brabantse dorp Dussen bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is niet voor niets aangesloten bij Top Hoveniers, waardoor u verzekerd bent van één van de beste hoveniers van Nederland. Top Hoveniers is een select gezelschap van de beste hoveniers, die met de juiste eigenschappen en kunde zijn toegelaten. De medewerkers van De Rooy Hoveniers beschikken over jarenlange ervaring en vakmanschap voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Door de jaren heen hebben wij verschillende tuinen mogen ontwerpen, waardoor u vandaag de dag bij ons aan het juiste adres voor het uit handen geven van het ontwerpen van een kantoor tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door ons prachtige portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien uw aanvraag voor het realiseren van een kantoor tuin graag tegemoet.

De specialisten voor een onderhoudsvriendelijke kantoor tuin


De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen, zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken, op te meten en om inspiratie op te doen. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen kunnen wij voor u een prachtig, op maat gemaakte kantoor tuin ontwerp aanbieden. De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheiden wij ons graag. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat sinds 1940. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers uitgevoerd en onderhouden. Voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Bijzonder ontwerp voor een mooie en eigentijdse kantoor tuinen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een kantoortuin? Heeft u zelf ideeën maar vindt u het prettig dat een top hovenier met u mee kijkt en u professionele adviezen kan geven? Neem dan direct contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. De koffie zal klaar staan.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Werkgebied


Ons werkgebied ligt voornamelijk in de driehoek Gorinchem – Tilburg – Breda. Waar tussen onder andere Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk vallen.

Van idee tot tuin

Een idee ontstaat, een tuinontwerp wordt gecreëerd, de tuinaanleg maakt de tuin. Alle onmisbare stappen om de ideeën werkelijkheid te laten worden en dit mooie eindbeeld te behouden.

Tuininspiratie

Tuininspiratie opdoen, een tuin biedt u vele mogelijkheden. Van strak tot klassiek, van groot tot klein, van weelderig begroeiing tot minimalisme. Uw tuin moet passen bij uw huis en persoonlijkheid.

Nieuws

De Rooy Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat aan geen enkel verwachtingspatroon voldoet. Graag houden wij u op de hoogte van de spannende en leerzame zaken die ons inspireren en bezig houden.