Woonstijl column nr 3; Klasse hoeft niet duur te zijn!

Tuinontwerp

Stijl, klasse en vakwerk

De Rooy Hoveniers staat voor stijl, klasse en vakwerk. Wij hebben oog voor het kleinste detail in elke tuin en leveren kwaliteit en maatwerk op niveau. We hechten er waarde aan om alles rondom ons hoveniersbedrijf ook deze uitstraling mee te geven; onze huisstijl, de website en het meest belangrijk; onze manier van omgang met klanten, hun ideeën én budgetten.

Weloverwogen keuzes

De bewaking van kwaliteit is een bewuste keuze waarmee we ons visitekaartje willen afgeven en tevreden klanten op ons visitekaartje willen afgeven en tevreden klanten op ons portfolio kunnen zetten. Het betekent echter niet dat we, door het bieden van klasse en stijl, onbetaalbaar zijn! We maken met de klant weloverwogen keuzes bij de inzet van onze diensten en producten en zorgen er altijd voor dat er een goede prijs/kwaliteitsverhouding is. We luisteren goed naar wensen en proberen deze zo voordelig mogelijk (maar kwalitatief goed) in het budget in te passen. Garantie en een goede aftersales zijn uiteraard vanzelfsprekend.

Tophoveniers

Doordat we actief samenwerken met diverse andere hoveniers in Nederland die dezelfde standaarden hanteren (Tophoveniers) behalen we, naast de meerwaarde van het delen van kennis met elkaar, ook voordelen voor u als klant door gezamenlijke, scherpe inkoop van materialen.

Bent u (nog) niet overtuigd? Neem dan vrijblijvend de proef op de som 😉