Hoveniersbedrijf Vught nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Vught waar u van op aan kunt? Bent u op zoek naar echt vakmanschap voor de aanleg van uw nieuwe tuin? Is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt of heeft u een perceel wat ingericht moet worden? Zoek dan niet verder! De vakmannen van hoveniersbedrijf Vught, de Rooy Hoveniers staan graag voor u klaar. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan direct voor u aan de slag. Ook voor het onderhoud van uw huidige tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen steken graag hun handen uit de mouwen om uw tuin er weer tip top uit te laten zien. Wij zijn dé hovenier voor het snoeien, mesten en aanplanten van uw tuin! Wij zien uw aanvraag graag tegemoet! De Rooy Hoveniers is gevestigd in het dorpje Dussen. U kunt ons vinden in de mooie gemeente Altena. Onze vakmannen komen graag bij u langs in Vught en omgeving.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Vught


Heeft u een hoveniersbedrijf Vught nodig? In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met prachtige en unieke tuinen. U bent bij ons van harte welkom voor het aanleggen van een nieuwe tuin maar ook om uw huidige tuin onderhanden te nemen. Wij overleggen met u hoe u uw tuin precies wilt hebben en gaan daarmee graag aan de slag. Wij komen graag bij u langs om de sfeer te proeven van uw tuin, om de oppervlakte te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij zijn sinds 1940 een echt familiebedrijf dat graag klaar staat voor zijn klanten. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het jaar. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. U bent bij ons verzekerd van echt vakmanschap! Wij zijn het hoveniersbedrijf Vught

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Vught is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd naar onze diensten of wilt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers over de mogelijkheden voor het ‘op de schop nemen’ van uw tuin? Onze medewerkers staan u graag te woord! Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten tuinen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.