Hoveniersbedrijf Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout dat met u meedenkt en het ontwerp, aanleggen en onderhouden van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen. Doordat wij vlakbij Oosterhout gevestigd zijn, zijn wij het hoveniersbedrijf Oosterhout waar u gemakkelijk terecht kunt. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het vertalen van uw wensen naar een prachtig ontwerp. Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten dat uw tuin professioneel aanlegt. Vindt u het lastig om uw tuin op de juiste manier te onderhouden? Vindt u het prettig als uw bomen gesnoeid worden door een expert? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en bespreken direct met u de mogelijkheden. Voor het vinden van een hoveniersbedrijf Oosterhout bent u bij De Rooy in Dussen aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Oosterhout


Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd en zijn bij ons aan de orde van de dag. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 de mooiste tuinen ontwerpt en het beste onderhoud aanbiedt. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een uniek tuinontwerp, het aanleggen van een tuin en voor het onderhouden van uw tuin. Het is belangrijk dat u met regelmaat uw tuin goed onderhoudt. Het kan zijn dat u daar geen tijd meer voor heeft. Ons team komt graag bij u langs. Wanneer u met regelmaat uw tuin laat onderhouden, verlengt u de levensduur van uw tuin aanzienlijk. De Rooy Hoveniers is al enkele jaren aangesloten bij Top Hoveniers. Dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Door onze unieke tuinen zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Oosterhout


Bent u benieuwd wat wij als hoveniersbedrijf Oosterhout voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast plannen wij graag met u een kop koffie in om uw wensen te bespreken.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.