Hoveniersbedrijf Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout? Wilt u graag een professioneel tuinontwerp laten maken of is het tijd uw om uw tuin goed te laten snoeien? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. Wij zijn gevestigd in Dussen en kunnen daardoor ook uw tuin in Oosterhout aanleggen en professioneel onderhouden. Als hoveniersbedrijf Oosterhout zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt bij ons terecht voor een passend tuinontwerp. Het ontwerpen van tuinen op maat is een van onze specialiteiten, waarmee wij verschillende prijzen hebben verdiend. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het ontwerpen van uw tuin? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw budget.

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Oosterhout


De Rooy Hoveniers is het hoveniersbedrijf Oosterhout waar u naar op zoek bent. Wij zijn specialist in het onderhouden van verschillende soorten tuinen. Tuinonderhoud is een belangrijke taak voor elk huis of bedrijf met een buitenruimte. Het kan echter een tijdrovende en arbeidsintensieve taak zijn, vooral als de tuin groot is of als er veel verschillende soorten planten en bomen zijn. Daarom is het inhuren van een hoveniersbedrijf voor het onderhoud van uw tuin een slimme zet. Als hoveniersbedrijf hebben wij de expertise en het gereedschap in huis om uw tuin er op zijn best uit te laten zien en dat zo te houden. Een ervaren hovenier kan uw tuin op een efficiënte manier onderhouden. Een professionele hovenier geeft niet alleen uw planten water en snoeit ze, maar ook verwijdert ook onkruid, voert gazononderhoud uit, bemest bomen en struiken en verbetert het algehele uiterlijk van uw tuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Oosterhout


Hoveniersbedrijf Oosterhout geeft u ook advies over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Wij plannen graag een kop koffie met u in om uw wensen te bespreken. Al met al biedt het inhuren van een hoveniersbedrijf voor uw tuinonderhoud veel voordelen. Het helpt niet alleen om uw tuin er op zijn best uit te laten zien, maar ook om uw tijd en inspanningen te besparen en uw tuin gezond en bloeiend te houden.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.