Hoveniersbedrijf Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout? Bent u woonachtig in Oosterhout en zoekt u een geschikte hovenier voor het onderhouden van uw tuin? De Rooy Hoveniers uit Dussen komt graag naar u toe! U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hovenier in hart en nieren. Wij zijn sinds 1940 een echt familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de mooiste tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te renoveren. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de aanleg van uw tuin, het vernieuwen van uw tuin of voor het onderhouden van uw tuin. U bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf Oosterhout.

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Oosterhout


De Rooy Hoveniers vindt advies op maat erg belangrijk. Wij bespreken graag met u uw wensen voor het vernieuwen van uw tuin. Ook voor onderhoud aan uw tuin bespreken wij graag uw wensen. Wij komen graag naar u toe, zo kunnen wij direct uw tuin goed bekijken. Wilt u van tevoren inspiratie op doen voor het veranderen van uw tuin? Neemt u een kijkje op onze website. Wij laten u graag onze afgeronde projecten zien. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze kunsten. Bent u enthousiast geworden over ons werk als hoveniersbedrijf Oosterhout? Wij komen graag met u in contact.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Oosterhout


De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij maken al jaren in de gemeente Altena de mooiste tuinen en onze vakmannen onderhouden verschillende tuinen in de prachtigste dorpen. De Rooy Hoveniers komt ook graag naar u toe in Oosterhout! Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze afgeronde projecten. Neemt u gerust een kijkje en laat u inspireren! In de afgelopen jaren hebben wij diverse prijzen gewonnen met het aanleggen van prachtige en bijzondere tuinen. In 2018 zijn wij de winnaar van de publieks- en vakprijs voor Tuin van het jaar. In 2014 wonnen wij de vakprijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers.

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout die persoonlijk contact belangrijk vindt? En die gespecialiseerd is in het ontwerpen en aanleggen van prachtige, unieke tuinen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.