Hoveniersbedrijf Oosterhout nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout? Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u graag iets veranderen in uw huidige tuin? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij hoveniersbedrijf Oosterhout, De Rooy Hoveniers uit Dussen. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan en gaan graag met u in gesprek over het onderhoud van uw tuin. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn professionaliteit, vakkundigheid en bijzondere tuinen. Wij zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Uw tuinonderhoud is bij ons in goede handen. Gaat u verhuizen of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u graag dat uw voor- en achtertuin er spic en span bij liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Oosterhout


Op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet altijd tijd en zin heeft om uw tuin een goede onderhoudsbeurt te geven. Wij nemen u dit daarom graag voor u uit handen. Als een professioneel hoveniersbedrijf bieden wij u verschillende soorten diensten aan. Bent u op zoek naar een mooi tuinontwerp voor uw nieuwbouw tuin? Bent u op zoek naar een blikvanger in uw tuin maar heeft u geen idee hoe u dit kunt realiseren? Heeft uw tuin een zodanig grote oppervlakte dat u deze niet netjes meer kunt bijhouden? De professionals van hoveniersbedrijf Oosterhout staan graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Al sinds 1940 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Oosterhout


Wilt u meer weten over hoveniersbedrijf Oosterhout? Bent u benieuwd welke ideeën wij voor uw tuin hebben? Op onze website kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten. Op deze manier kunt u inspiratie op doen en u laten verrassen door de prachtige tuinen die wij ontworpen, aangelegd of aangepast hebben. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de gemeente Altena en ver daarbuiten. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen en daarom is een door ons aangelegde tuin al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.