Hoveniersbedrijf Oosterhout nodig?


Zoekt u een hoveniersbedrijf Oosterhout? Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in de omgeving van Oosterhout? Zoekt u een hoveniersbedrijf die met u meedenkt over uw tuin en met u de mogelijkheden bekijkt? Zoekt u dan niet verder! De Rooy Hoveniers denkt graag met u mee! In de afgelopen jaren hebben wij veel tuinen mogen ontwerpen en aanpassen. Onze hoveniers van hoveniersbedrijf Oosterhout denken graag met u mee over de passende mogelijkheden voor uw tuin. Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze afgeronde projecten.

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Oosterhout


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Oosterhout die uw tuinonderhoud uit handen neemt? Of heeft u vragen over uw tuinonderhoud? De Rooy Hoveniers staat voor u klaar! Wij beantwoorden graag al uw vragen over uw gewenste tuinonderhoud. Indien gewenst nemen wij uw gehele tuinonderhoud uit handen. Als u met regelmaat een tuin onderhoudsbeurt laat uitvoeren kunt u langer genieten van uw prachtige tuin. Door uw tuin goed te onderhouden, het onkruid te wieden en op tijd uw bomen en struiken te snoeien geeft u keer op keer uw tuin een energie-boost. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw planten, bomen, struiken en perken. Voor al uw vragen over het onderhouden van uw tuin, het aanleggen van een nieuwe tuin of het vernieuwen van uw huidige tuin kunt u altijd bij De Rooy Hoveniers uit Dussen terecht. Wij vertellen u graag meer over onze diensten als hoveniersbedrijf Oosterhout.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Oosterhout


U bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gespecialiseerd hoveniersbedrijf die bekend staat om zijn bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf die uw tuin dé gewenste make-over kan geven. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Met onze afgeronde projecten hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en zijn wij vele malen in de prijzen gevallen. De Rooy Hoveniers heeft onder andere de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk gewonnen. En kent u onze Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin nog? In 2014 wonnen wij met deze prachtige tuin de vakprijs. U bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres voor het realiseren van een moderne en strakke tuin. Ook voor een landelijke en klassieke tuin kunt u ons vrijblijvend benaderen.

Meer weten over hoveniersbedrijf Oosterhout?

Wilt u meer weten over hoveniersbedrijf Oosterhout? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.