Hoveniersbedrijf Made nodig?


Heeft u een hoveniersbedrijf Made nodig voor de aanleg van uw tuin? Of bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Made die voor u uw tuinonderhoud kan uitvoeren? Wij staan graag voor u klaar! De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf die al sinds 1940 een begrip is in de regio. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied steeds verder uitgebreid en komen wij graag naar u toe in Made. U bent bij ons aan het juiste adres voor het realiseren van uw nieuwe tuin, tuinonderhoud of voor kleine aanpassingen aan uw tuin. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tuinaanleg Oosterhout

Persoonlijk advies op maat bij Hoveniersbedrijf Made


De Rooy Hoveniers staan bekend als persoonlijk en direct. Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te onderhouden met onze klanten. Mede hierdoor creëren wij de mooiste tuinen en kunt u jarenlang genieten van uw welverdiende zomeravonden in uw prachtig aangelegde tuin door onze professionals. De Rooy Hoveniers werkt met geschoolde vakmensen. Wij maken de mooiste tuinen voor u. Indien gewenst bieden wij ook de mogelijkheid aan om voor u uw tuin te onderhouden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u geen tijd heeft om uw tuin een jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven. Wij nemen dit graag voor u uit handen. Onze vakmannen snoeien graag uw bomen, struiken en planten. Wij zorgen ervoor dat u een lange tijd kunt genieten van uw aangelegde tuin door De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij denken met u mee en voorzien u van persoonlijk advies. De Rooy Hoveniers is voor u hét hoveniersbedrijf Made als u op zoek bent naar een hovenier voor uw tuinonderhoud en uw tuinaanleg.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De Rooy Hoveniers: uw hoveniersbedrijf Made


De Rooy Hoveniers is al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. Doordat wij in de afgelopen jaren prachtige projecten hebben afgerond kunnen wij u op onze website een goed beeld bieden van onze specialiteiten. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast is De Rooy Hoveniers aangesloten bij Top Hoveniers. Doordat wij onder dit label werken bent u verzekerd van vakmanschap en exclusiviteit.

Wilt u meer weten over de diensten die hoveniersbedrijf Made u aanbiedt? Wij vertellen u graag meer over onze specialiteiten onder het genot van een kopje koffie.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.