Hoveniersbedrijf Drunen nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Drunen? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. De Rooy Hoveniers is een echt familie bedrijf sinds 1940! In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied flink uitgebreid. Al jarenlang zijn wij een betrouwbaar adres en het hoveniersbedrijf Drunen voor al uw tuinvragen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij denken met u mee en voorzien u van persoonlijk advies. De Rooy Hoveniers is voor u hét hoveniersbedrijf Drunen als u op zoek bent naar een hovenier voor uw tuinonderhoud en uw tuinaanleg.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Drunen


Het aanleggen of renoveren van uw tuin is onze specialiteit! De Rooy Hoveniers werkt met geschoold en vakbekwaam personeel. Daarnaast werken onze vakmensen met hoogwaardige materialen. U bent bij hoveniersbedrijf Drunen aan het juiste adres voor grondbewerking, bemesten, aanplanten, straatwerk en aanleg van tuinverlichting. Wij zijn voor u dé specialist in de regio van Drunen en omstreken. Wij bieden u een volledige totaaloplossing voor uw tuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Wij zijn het hoveniersbedrijf Drunen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Drunen is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patio tuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bij De Rooy Hoveniers bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar hoveniers die u helpen met uw tuinonderhoud. De vakmensen van De Rooy Hoveniers geven uw tuin de nodige aandacht en het juiste tuinonderhoud. Doordat wij uw tuin vakkundig onderhouden loopt uw tuin niet terug in kwaliteit en groeit uw tuin steeds verder naar een mooier resultaat.

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot het aanleggen en onderhouden van uw tuin? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Samen met u bespreken wij graag uw wensen. Wij voeren dit gesprek graag bij u thuis, zodat wij direct zien hoe uw tuin er uitziet. Zo kunnen wij direct een goede inschatting maken van de eventuele handelingen die wij uit kunnen voeren. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan wij aan de slag met een ontwerp. Samen met u komen wij tot een prachtig resultaat en maken wij uw tuin, zoals u het voor ogen heeft.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.