Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Den Bosch? Is uw tuin aan een onderhoudsbeurt toe of bent u op zoek naar een tuinontwerp waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940 en dat gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Door de jaren heen hebben vele tuineigenaren ons weten te vinden. Wij hebben de mooiste tuinen ontworpen en aangelegd. Tot op de dag van vandaag houden die netjes bij. Wij beschikken over een groot team van experts en specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor het onderhoud van uw tuin. De Rooy Hoveniers heeft een grote passie voor het ontwerpen en maken van mooie tuinen. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Voor een hoveniersbedrijf Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers in Dussen aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Den Bosch


De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vandaag de dag hebben wij vele tuinen onder onze hoede en wij maken de mooiste 3D ontwerpen voor onze klanten. Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw wensen. Voor de realisatie van een onderhoudsvriendelijk, klassieke of moderne tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Hierdoor kunnen wij een prachtig ontwerp maken. De passie van De Rooy Hoveniers om mooie tuinen te maken is niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Den Bosch is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat het snoeien van uw bomen, berkenhaag of struiken van u over kan nemen? Moet uw tuin onderhoudsvriendelijk worden gemaakt of heeft u zelf geen tijd meer voor het onderhoud van uw tuin? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van idee tot tuin! Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering en realisatie. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Wilt u langskomen bij De Rooy Hoveniers? Gezellig, maakt u eerst even een afspraak? Dan zorgen wij voor een vers kopje koffie!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.