Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Den Bosch? Bent u op zoek naar een vakman die met u meedenkt en u bruikbare adviezen voor uw tuin kan geven? Dan bent u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers heeft zijn naamsbekendheid sinds 1940 opgebouwd en is uitgegroeid tot een groot hoveniersbedrijf in Brabant en omstreken. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet altijd de tijd heeft om uw tuin op de juiste manier bij te houden. De vakmannen van De Rooy Hoveniers nemen dit graag van u over. Wij werken met de beste vakmensen die graag hun handen uit de mouwen steken om uw tuin er weer tip top in orde uit te laten zien. Moeten uw bomen gesnoeid worden? Groeit het gras op uw gazon niet snel genoeg? U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Den Bosch


Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig? De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van bijzondere tuinontwerpen. In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds verder ontwikkeld en hebben wij ons mogen aansluiten bij Top Hoveniers. De Rooy Hoveniers heeft al meerdere jaren de titel Tuin van het Jaar in de wacht gesleept en is in het bezit van een prachtige prijzenplank. Denkt u aan de publieksprijs én vakprijs van Tuin van het Jaar in 2018 én voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. Al in 2014 wonnen wij de vak prijs voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin en wij hebben sindsdien vele tuinen ontworpen en aangelegd. Vele klanten gingen u al voor en genieten tegenwoordig van een prachtig aangelegde tuin van De Rooy Hoveniers. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen! Van het ontwerp tot de aanleg van uw tuin. Onze experts en vakmannen gaan graag voor u aan de slag en komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Aan de hand van uw wensen maken wij een tuinontwerp op maat dat volledig past bij uw wensen. De Rooy Hoveniers maakt de mooiste ontwerpen. Wij zijn het hoveniersbedrijf Den Bosch dat u zoekt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Den Bosch is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Naast de aanleg van uw tuin kunt u bij ons ook terug voor het onderhoud van uw tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze afgeronde projecten op onze website eens en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan graag voor u aan de slag!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.