Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Den Bosch? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Den Bosch dat met u mee denkt over een uniek tuinontwerp, uw tuin kan onderhouden of de aanplanting van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen. Door de jaren heen hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en weten vele tuineigenaren ons te vinden. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Wij begrijpen dat het onderhouden van een tuin een tijdrovende klus kan zijn. Het kan zijn dat u er  geen tijd meer voor heeft of dat u de materialen er niet voor heeft liggen. De Rooy Hoveniers slaat graag de handen ineen om uw tuin de aandacht te geven die hij verdient. Frequent tuinonderhoud is ontzettend belangrijk. Samen met u vinden we graag de juiste balans tussen uitbundige groei en goed onderhoud. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Laat u inspireren door de pagina ‘klanten vertellen’ en plan direct een afspraak met ons in. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Den Bosch


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf, dat al bestaat sinds 1940. Sinds die tijd slaat de familie De Rooy graag de handen ineen voor al zijn klanten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen waardoor wij unieke tuinontwerpen kunnen aanleggen. Mede daardoor zijn wij al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bij De Rooy Hoveniers vinden we dat een tuin steeds moet blijven boeien, niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na drie of zelfs na vijftien jaar. De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van specialisten dat allemaal graag bij u langs komt om uw bomen te snoeien, uw gras te voeden en al het onkruid te verwijderen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Den Bosch is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? De Rooy Hovenier gaat graag voor u aan de slag. U kunt ons inzetten voor grondbewerking, aanplanten, bemesten, straatwerk en aanleg van tuinberegening en tuinverlichting.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.