Hoveniersbedrijf Den Bosch nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Den Bosch? Is uw tuin toe aan vernieuwing of moet uw tuin opnieuw worden aangelegd? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers in Dussen. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot team van meer dan 20 specialisten die graag de handen uit de mouwen steken voor uw tuin. Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet iedere dag een tuin ontwerpt of een plantenplan bedenkt. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf die u dat graag uit handen neemt. Door onze jarenlange ervaring en specialiteiten te bundelen ontwerpen wij de mooiste ontwerpen voor al onze klanten. Daarnaast bespreken wij graag uw wensen voor het onderhoud van uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak in. Voor een hoveniersbedrijf Den Bosch bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Den Bosch


Op zoek naar een deskundig en passioneel hoveniersbedrijf Den Bosch? Door de jaren heeft De Rooy Hoveniers vele tuinen opnieuw ingericht en de mooiste creaties ontworpen en gerealiseerd. Hierdoor hebben wij verschillende prijzen gewonnen en is onze prijzenplank flink gevuld met onder andere de publieksprijs en de vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen nader hoe wij uw wensen in een prachtig ontwerp moeten vertalen. De Rooy Hoveniers is een echt familie bedrijf dat al bestaat sinds 1940. In 2000 zijn Ben en Günther tot het bedrijf toegetreden en zijn zij vol passie verder gegaan met de grote naam die De Rooy Hoveniers heeft opgebouwd. Wilt u graag een afspraak maken? Wij maken altijd de eerste afspraak op locatie bij onze klanten. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van uw woning en uw tuin. Door deze twee belangrijke factoren te combineren kunnen wij het beste ontwerp voor u maken. Daarnaast bekijken wij hoe wij uw tuin het beste kunnen onderhouden. Wij zijn niet zomaar een hovenier, wij zijn het hoveniersbedrijf Den Bosch met passie voor de mooiste tuinen!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Den Bosch is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Ondanks dat wij gevestigd zijn in Dussen kunnen wij u goed van dienst zijn in Den Bosch. Bent u op zoek naar een compleet nieuw tuinontwerp, wilt u een graag advies voor het aanpassen van uw tuin of heeft uw tuin een onderhoudsbeurt nodig? Bij De Rooy Hoveniers kan het allemaal.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.