Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Last van bladverlies in de tuin? Dit is niet raar, want bomen verliezen hun bladeren om zichzelf te beschermen tegen uitdrogen. Zodra de boom zijn water niet meer kan afstaan aan de bladeren, is hij aan het uitdrogen. Om dit te koesteren staat de boom zijn bladeren af, zodat hij zijn water kan besparen om zelf door te leven. Dit gebeurt over het algemeen in de herfst en de winter als het kouder wordt en de boom meer water nodig heeft. Twijfelt u over het bladverlies, dan kunt u ons altijd bellen en komen wij kijken. Onze experts komen kijken of de boom nog gezond is en of u de boom kan laten staan of verwijderd moet worden. Wij zijn het hoveniersbedrijf Breda voor onderhoud en aanleg van uw tuin!

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


Op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda met ervaring met planten? Planten hebben hormonen. Niet alleen mensen krampen met hormonen, maar ook bomen en planten hebben hier last van. Auxine en Abscininezuur zijn de boosdoeners als het gaat om bladverlies. Het zijn moeilijke woorden, maar deze hormonen zorgen ervoor dat de afvalstoffen de boom niet kunnen betreden. Auxine verhindert de vorming van een kurklaagje tussen blad en steel, absxisinezuur stimuleert de vorming van zo’n kurklaagje. Als de dagen korter en kouder worden, maken de bomen minder auxine aan en verliezen ze sneller blad.

Hoveniersbedrijf Breda doet meer dan alleen het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij zijn exclusief partner geworden van een bedrijf dat unieke en op maat gemaakte tuintafels maakt. Deze tafels kunnen aangepast worden aan het design van de tuin. Wij maken een mooie plaats waar de tafel kan komen staan en bij de afwerking plaatsen wij het op de plaats van bestemming. De tafels zijn van 220 tot en met 500 centimeter te verkrijgen, in de kleur die u maar wenst. Zo maakt u een geheel van uw tuin en kunnen er knusse en sfeervolle avonden in de tuin gaan plaatsvinden.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Ons eerste gesprek is kosteloos! Hoveniersbedrijf Breda neemt u mee in deze unieke ervaring en laat u inspireren over de wonderlijke invulling van een tuin. Een tuin kan uw huis meerwaarde geven bij de verkoop of u een huiselijke sfeer geven om daar de avonden in te spenderen. Wij inventariseren uw wensen en eisen en maken op basis van deze informatie een concept ontwerp. Deze bespreken wij weer met u en vormen samen het plan naar een concreet plan. Wij presenteren het ontwerp aan u en alle op- of aanmerkingen ontvangen wij graag, zodat wij de aanpassingen kunnen doen. In dit ontwerp zit ook de uitwerking van materialisatie.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.