Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda die het onderhoud van uw tuin van u overneemt? Bent u op zoek naar een professional die periodiek en éénmalig bij u langs kan komen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in Dussen en komt graag bij u langs in Breda om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 gespecialiseerd is in mooie tuinontwerpen. Wij slaan ook graag de handen ineen voor uw tuin. Naast de aanleg van tuinen zetten wij onze kennis en vaardigheden ook graag in voor het onderhouden van verschillende soorten tuinen. Voor het verwijderen van onkruid, knippen van bomen en het snoeien van struiken draaien wij onze handen niet om. Bij De Rooy Hoveniers vindt u een totaaloplossing voor uw tuin. Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering. realisatie en onderhouden van tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over het inplannen van een afspraak of onderhoudsbeurt.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


De Rooy Hoveniers beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuin. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Door deze prijzen weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen vandaag. Naast het realiseren van een tuin nemen wij graag het onderhoud voor u uit handen. Het kan zo zijn dat u daar geen tijd meer voor heeft of dat u door lichamelijke ongemakkelijk de struiken en bomen niet meer kunt snoeien. Wat de reden ook mag zijn, ons team van meer dan 20 ervaren medewerkers komt graag bij u langs om uw tuin de juiste aandacht te geven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze diensten en specialiteiten.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten als hoveniersbedrijf Breda. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.