Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Gaat u een nieuw huis bouwen en moet de tuin nog aangelegd worden of bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Dan kan een deskundig hoveniersbedrijf Breda veel voor u betekenen. Wij zijn de Rooy Hoveniers in Dussen en wij zijn een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Wij houden ervan om bijzondere tuinen aan te leggen en de passie voor ons mooie vak is groot. Om een mooie tuin aan te leggen die past bij de omgeving en bij de mensen die er wonen, vinden wij een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Wij komen graag naar uw tuin kijken en luisteren aandachtig naar uw wensen. Elke tuin, groot of klein, is voor ons een uitdaging waar wij ons helemaal voor inzetten. Wij maken eerst een schetsontwerp waar u over na kunt denken. Na goedkeuring werken wij het schetsplan uit tot een definitief ontwerp dat wij met 3d aanzichten kunnen visualiseren. U kunt dan beter de sfeer proeven en een indruk krijgen van de ruimtelijke indeling. Als u net zo enthousiast bent als wij dan krijgt u van ons een transparante offerte. De aanleg van een tuin is echt vakwerk dat wij tot in de puntjes beheersen. Elk detail heeft onze aandacht en wij houden van een nette afwerking.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers en daar zijn wij trots op. Dat betekent dat ons vakmanschap en exclusiviteit erkend worden. Onze bijzondere tuinontwerpen hebben ons al diverse prijzen opgeleverd. Onze prijzenplank is inmiddels gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Al meerdere jaren zijn tuinen van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Wij hebben een passie om mooie tuinen aan te leggen en ook voor uw tuin gaan wij graag aan de slag!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Een mooi aangelegde tuin verdient aandacht en onderhoud. Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan zodat u ook een mooie tuin houdt. Juist door goed tuinonderhoud wordt uw tuin steeds mooier. Hoveniersbedrijf Breda neemt graag het tuinonderhoud van u over zodat u enkel nog maar hoeft te genieten van uw tuin. In de zomer geniet u van uw tuin met een goed boek en een heerlijk drankje en in de winter is uw tuin mooi om vanuit uw huis naar te kijken, daar zorgen wij voor! Onze team van 16 gediplomeerd medewerkers beheersen alle onderdelen van het vak. Met De Rooy Hoveniers geniet u elk seizoen van uw tuin waar u nooit op uitgekeken raakt!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.