Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Is de zomer voorbij en beseft u dat uw tuin wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Of heeft u last van bladverlies in uw tuin en wilt u graag dat de tuin er weer spik en span bij ligt? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Breda aan het juiste adres. Wij komen graag naar uw tuin kijken en bespreken direct wat er allemaal mogelijk is.  Dat u last heeft van bladverlies in de tuin is namelijk niet raar. Bomen verliezen hun bladeren om zichzelf te beschermen tegen uitdrogen. Op het moment dat de boom zijn water niet meer kan uitzetten naar de bladeren, gaan deze vallen. Dit hoeft overigens niet altijd het geval te zijn. Twijfelt u over de oorzaak van het bladverlies? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de oorzaken van het bladverlies.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


Op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Is uw tuin een bouwput of zijn er veel planten dood en is uw tuin toe aan vernieuwing? Dan bent u op zoek naar hoveniersbedrijf Breda. Wij zijn een bedrijf dat verstand heeft van planten en dat de afgelopen jaren de nodige ervaring heeft opgedaan. Wij weten precies wat er mogelijk is met de verschillende planten. Wilt u graag een ontwerp laten maken door ons? Wij hebben een aantal professionele tekenaars in dienst die graag aan de slag gaan om uw tuin te ontwerpen.  Wist u dat planten hormonen hebben? Planten zijn niet zomaar planten maar het zijn levende organismen waar goed voor gezorgd moet worden.

Wij kunnen niet alleen uw tuin bijhouden, maar wij kunnen ook voor de aankleding zorgen. Wilt u bijvoorbeeld een zitje maken met een mooie tuintafel en stoelen? Wij zijn exclusief partner geworden van een bedrijf dat unieke en op maat gemaakte tuintafels maakt. Deze tafels worden exclusief vorm gegeven en zijn daardoor altijd uniek. U kunt uw wensen doorgeven en zij gaan aan de slag voor u. Bent u benieuwd wat wij met hoveniersbedrijf Breda voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Als u ons benadert, zit u nog nergens aan vast. Het eerste gesprek is zelfs kosteloos! Wij nemen u mee in deze unieke ervaring en laten u de mooiste invulling voor uw tuin zien. Een tuin is niet zomaar een tuin. Het is het gezicht van uw woning en vaak zegt de tuin ook iets over de personen die er wonen.  Zadel de buurt niet op met een verwaarloosde tuin en schakel ons in!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.