Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Bent u op zoek naar een hovenier, die u het onderhoud van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in Dussen en komt graag bij u langs in het mooie Breda. Door de jaren heen hebben wij een team van vakmensen om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Het kan voorkomen dat u zelf de tijd er niet meer voor heeft om uw tuin het juiste onderhoud te geven of dat u niet zelf een boom kan snoeien. Het team van De Rooy Hoveniers komt graag bij u langs om uw tuin de aandacht te geven die hij verdient. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij onze diensten in kunnen zetten om uw tuin als een zonnetje te laten stralen? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw tuin. Voor het vinden van een hoveniersbedrijf Breda bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


De Rooy Hoveniers is al sinds 1940 een begrip in Dussen en ver daarbuiten. Vanaf 1940 heeft de familie de Rooy de handen ineen geslagen om een succesvol hoveniersbedrijf op poten te zetten. Vandaag de dag staan de neven De Rooy aan het roer van dit prachtige bedrijf. Door de jaren heen hebben zij een prachtige prijzenplank bij elkaar verzameld door het ontwerpen en realiseren van unieke tuinen. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets is De Rooy Hoveniers aansloten bij Top Hoveniers. Dit is een uniek gezelschap in Nederland, dat zich de beste van het land mag noemen. Ons team van vakmensen is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij komen graag bij u langs om een pracht ontwerp van uw tuin te maken. U bent bij ons van harte welkom voor het ontwerpen, aanleggen, renoveren of bijhouden van uw tuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten als hoveniersbedrijf Breda. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.