Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf Breda dat u het onderhoud van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Het kan lastig zijn om zelf uw tuin in te richten en dan is het erg prettig als een professional met u mee kijkt of een compleet tuinontwerp voor u kan maken. De Rooy Hoveniers biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het onder andere onderhouden van verschillende soorten tuinen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons hoveniersbedrijf Breda, De Rooy Hoveniers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over het onderhouden van uw tuin of ontwerpen van een nieuw tuinplan.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


De Rooy Hoveniers richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en werkt nauw samen met opdrachtgevers om een droomtuin te realiseren. Het team van De Rooy Hoveniers bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals, die stuk voor stuk gepassioneerd zijn over groen. Wij beschikken over alle benodigde expertise en materialen om projecten van elke omvang en complexiteit aan te kunnen. Van het ontwerpen van een kleine stadstuin tot het aanleggen van een groot park; De Rooy Hoveniers staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Naast het ontwerp en de aanleg van tuinen biedt De Rooy Hoveniers ook een uitgebreide onderhoudsservice aan. Van het snoeien van heggen tot het bemesten van gazons. Wij zorgen ervoor dat de tuinen van onze klanten er het hele jaar door prachtig uitzien. Het team van De Rooy Hoveniers werkt daarbij met respect voor het milieu en de natuur en streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. De De Rooy Hoveniers is een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar een prachtige tuin, die past bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Wij combineren vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid om unieke tuinontwerpen te maken voor al onze klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben om het onderhoud van uw tuin voor onze rekening te nemen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten en specialiteiten. U kunt direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten als hoveniersbedrijf Breda. U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.