Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda die u het onderhoud van uw tuin uit handen kan nemen? Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda dat met u meedenkt over een nieuwe tuinontwerp en u adviezen geeft voor de herinrichting van uw tuin? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Dussen bij De Rooy Hoveniers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van uw tuin en voor een compleet nieuw tuinplan. Wij werken met een gepassioneerd team van meer dan 20 experts die graag de handen uit de mouwen steken voor uw wensen. Bent u benieuwd naar onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze prachtige afgeronde projecten en neem direct contact met ons op.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


Op zoek naar een goed hoveniersbedrijf Breda? De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat herhaaldelijk is overgegaan op vader en zoon. In 2000 zijn Ben en Günther tot het bedrijf toegetreden en zijn zij vol passie door gegaan met de grote naam die De Rooy Hoveniers heeft opgebouwd in de afgelopen jaren. De neven De Rooy zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en tuinen van hen zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en de vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast is De Rooy Hoveniers aangesloten bij Top Hoveniers. De Rooy Hoveniers werkt samen met een team van specialisten die nieuwe impulsen en nieuwe ideeën hebben voor een compleet tuinontwerp, een tuinaanleg of bedrijfsvoering. De Rooy Hoveniers hecht veel waarde aan een persoonlijk aanpak. De eerste afspraak is altijd bij de mensen thuis. Wij zijn dus het hoveniersbedrijf Breda dat van uw tuin een mooi paradijsje maakt!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over ons stappenplan om voor u een unieke tuin te ontwerpen. Ook voor het onderhoud van tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken. De Rooy Hoveniers is de tuinspecialist als u op zoek bent naar een professionele en vakkundig hoveniersbedrijf dat graag voor uw tuin aan de slag gaat.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.