Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf Breda? Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda dat u goed en eerlijk advies kan geven? Zoek dan niet verder! U bent bij de Rooy Hoveniers aan het juiste adres! Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan wat betreft het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei tuinen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Bent u benieuwd naar onze ideeën? Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Samen met u bespreken wij uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag. U vindt ons in het mooie dorpje Dussen. U kunt ons vinden in de mooie gemeente Altena en wij komen graag naar u toe in Breda en omstreken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


Op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? De Rooy Hoveniers is een begrip in de regio van Dussen en ver daarbuiten. Wij zijn het hoveniersbedrijf Breda dat u zoekt! Vele klanten weten ons te vinden en zij beleven tegenwoordig veel plezier aan hun mooi aangelegde tuin. Naast het ontwerpen en aanleggen van diverse tuinen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw tuin. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet ieder jaar tijd en zin heeft om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. Onze vakmannen gaan graag voor u aan de slag. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast hebben wij al meerdere jaren de titel ‘Tuin van het Jaar’ in de wacht gesleept. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van verschillende soorten tuinen. Onze specialisten denken graag met u mee.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin en het onderhouden van uw tuin kunnen betekenen? De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Wij weten als geen ander hoe wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan graag voor u aan de slag!

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.