Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf Breda? Bent u op zoek naar een specialist in het ontwerpen en onderhouden van diverse soorten tuinen? Zoekt u dan niet verder. Bij De Rooy Hoveniers in Dussen bent u aan het juiste adres. Bij De Rooy Hoveniers biedt een totaaloplossing aan voor uw tuin. Van het idee tot aan de realisatie van uw tuin bent u bij ons in goede handen. Van de mooiste ontwerpen tot de complete oplevering en realisatie slaan wij graag de handen ineen om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Bent u benieuwd wat wij als hoveniersbedrijf Breda voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en aangeboden diensten. Vele klanten gingen u voor en zij genieten vandaag de dag van een prachtig ontworpen tuin van De Rooy Hoveniers.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 graag voor u aan de slag gaat. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen maar beschikken ook over een groot team van gediplomeerde werknemers die gespecialiseerd zijn in grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en het aanleggen van de juiste tuinverlichting. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en daarom komen we graag bij u langs om uw tuin goed te bekijken. Hierdoor kunnen wij het beste ontwerp maken voor uw tuin en een plan van aanpak maken voor het onderhouden van uw tuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend tuinontwerp? Wij plannen graag een afspraak met u in. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor het renoveren en ontwerpen van uw gewenste tuin. Voor het onderhoud van uw tuin plannen wij graag een afspraak in bij u thuis. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en zien ernaar uit om in uw tuin aan de slag te gaan.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.