Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf Breda? Bent u op zoek naar een tuinspecialist die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. De Rooy Hoveniers in Dussen staat graag voor u klaar! Bent u op zoek naar een expert op het gebied van tuinonderhoud, of in het ontwerpen van tuinen of in de aanleg ervan? Bij De Rooy Hoveniers gaan wij graag voor u aan de slag. Wij hebben een groot team van specialisten die stuk voor stuk hun eigen expertise hebben. In de loop van de jaren hebben wij vele huiseigenaren verrast met unieke tuinontwerpen en wij nemen ook graag het onderhoud van uw tuin voor onze rekening. Klinkt dit u als muziek in de oren? U kunt eerst eens een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten en laat u inspireren door onze aangeboden diensten. Voor een hoveniersbedrijf Breda bent u bij De Rooy Hoveniers in Dussen aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuin aanleggen of renoveren door hoveniersbedrijf Breda


Heeft u een hoveniersbedrijf Breda nodig? De Rooy Hoveniers is een begrip in Dussen en ver daarbuiten als hoveniersbedrijf Breda. Vele klanten vanuit Breda weten ons te vinden en zij maken dankbaar gebruik van onze hoveniersdiensten. In de loop van de jaren hebben wij onze diensten steeds verder uit kunnen breiden en daar heeft u tegenwoordig veel profijt van. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bekend is in de regio. De broers De Rooy ontwerpen unieke ontwerpen met een prachtig plantenplan. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Daarnaast hebben wij al meerdere jaren de titel ‘Tuin van het Jaar’ in de wacht gesleept. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het onderhouden, ontwerpen of renoveren van uw huidige tuin? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf Breda is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen.


Wilt u meer weten over de mogelijke ontwerpen voor uw tuin? Of wilt u graag een hovenier inschakelen voor het onderhoud van uw huidige tuin? Bij De Rooy Hoveniers kan het allemaal. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Dit merkt u aan de snelle en duidelijke communicatie en de duidelijke afspraken die wij maken.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.