Hoveniersbedrijf Breda nodig?


Heeft u zelf niet zulke groene vingers? Moet er nodig wat aan uw tuin in Breda of omgeving gebeuren, maar schakelt u daar liever een hoveniersbedrijf Breda voor in? Bij De Rooy Hoveniers begrijpen we dat helemaal. We zijn u dan ook graag van dienst als hoveniersbedrijf Breda met een bijzonder tuinontwerp, een vlotte tuinaanleg en vakkundig tuinonderhoud. De Rooy Hoveniers bestaat al sinds 1940, maar als u denkt dat dit hoveniersbedrijf Breda dan wel ouderwets zal zijn, dan heeft u het – gelukkig – mis. Derde generatie Ben en Günther de Rooy bouwden wel verder op de ervaring en vakkennis, maar sloegen een eigen weg in. Zoals ze zelf stellen: “Wij onderscheiden ons als hoveniersbedrijf Breda, omdat wij tuinen kleur geven, letterlijk en figuurlijk. De Rooy Hoveniers voldoet aan geen enkel verwachtingspatroon en leveren graag mooie, strakke tuinen en sfeervolle beplanting.” Het leverde hen een mooie, volle prijzenplank op, met onder andere de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin in 2014. Ons hoveniersbedrijf Breda is aangesloten bij Tophoveniers, de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland, waar hoge kwaliteitseisen gelden.

Maatwerk tuinontwerp: uw droom, onze creatie


De Rooy Hoveniersbedrijf is gevestigd in Dussen, maar we hebben een groot werkgebied. Iedereen in de driehoek Gorinchem, Tilburg en Breda, met ook kleinere plaatsen Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk, kan bij ons aankloppen voor een originele tuin. Wij zijn ervan overtuigd dat het niet uitmaakt of u veel of weinig ruimte hebt om uw droomtuin door ons te laten realiseren. Het komt ook niet aan op een ruim budget. Ook op een kleine oppervlakte en met een smallere beurs is het heel goed mogelijk om een fijne tuin te creëren. Als hoveniersbedrijf Breda vinden we het belangrijker dat een tuin past bij het huis of bij de persoonlijkheid van de bewoners van het huis. Neemt u vooral even een kijkje op onze website, waar we veel voorbeelden laten zien van soorten tuinen: klassiek, modern strak, weelderig begroeid of juist minimalistisch. Vanzelfsprekend houden we rekening met al uw wensen en nemen we ook zaken mee, die belangrijk zijn in uw tuin, zoals:

  • kinderspeelplek,
  • ruimte voor huisdieren,
  • toegankelijkheid,
  • overkapping,
  • zwembad.

De Rooy Hoveniers houdt van persoonlijk en direct contact. We komen dan ook graag bij u langs om het tuinontwerp goed met u te bespreken. Ons team van medewerkers gaat vervolgens vlot aan de slag om uw tuin snel op te leveren.

Denkt u erover om een bedrijfstuin aan te leggen? Als hoveniersbedrijf Breda weten we uit ervaring dat klanten een tuin zeer waarderen. Het visitekaartje van uw bedrijf!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of als u specifieke vragen heeft. We staan u graag te woord!

Tuinaanleg: van droom naar realiteit

Na het ontwerp volgt de realisatie. Onze vakbekwame hoveniers in Breda gaan met precisie en oog voor detail te werk om uw droomtuin tot leven te wekken. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en planten van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw tuin zowel mooi als duurzaam is. Tijdens het gehele proces houden we nauw contact met u, zodat het eindresultaat precies wordt zoals u dat voor ogen had.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Hoveniersbedrijf in Breda gespecialiseerd in het onderhouden van uw tuin


Een prachtige tuin vereist regelmatig onderhoud. Onze deskundige hoveniers in Breda staan klaar om uw tuin door de seizoenen heen in optimale conditie te houden. Of het nu gaat om snoeien, bemesten, onkruidbeheersing of gazononderhoud, wij bieden een compleet onderhoudspakket aan. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een gezonde en stralende tuin.

Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Breda dat vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dan is De Rooy Hoveniers uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op om uw tuindromen te bespreken. Wij staan klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige, levendige tuin. Ontdek de mogelijkheden bij De Rooy Hoveniers. Uw tuin in Breda verdient niets minder dan het beste en dat is precies wat wij bieden. Laat uw tuin onze zorg zijn, en geniet van een groene, gezonde en adembenemende buitenruimte, het hele jaar door! Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Breda bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.