Hovenier Wijk en Aalburg nodig?


Zoekt u een hovenier Wijk en Aalburg? En bent u op zoek naar een hovenier Wijk en Aalburg die voor u een persoonlijk tuinontwerp kan maken? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Sinds 1940 is het familiebedrijf De Rooy Hoveniers een begrip in de regio. Doordat wij de nodige ervaring hebben opgebouwd in de tuinbranche weten wij als geen ander hoe wij de mooiste tuinen voor u kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Heeft u interesse in een nieuw tuinontwerp of heeft u vragen over het onderhouden van uw tuin? Op zoek naar een nieuwe en frisse hovenier Wijk en Aalburg? De Rooy Hoveniers staat u graag te woord. Op onze website ziet u een mooi overzicht van onze afgeronde projecten, zodat u een beeld krijgt van onze tuinontwerpen. Bij De Rooy Hoveniers bent u in goede handen als u op zoek bent naar een hovenier Wijk en Aalburg.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuininspiratie bij hovenier Wijk en Aalburg


De Rooy Hoveniers maakt de bijzonderste tuinontwerpen! In de afgelopen jaren hebben wij prachtige tuinontwerpen mogen maken in de omgeving. Het realiseren van onze ontwerpen wordt gedaan door geschoold en vakbekwaam personeel. Wij werken alleen met de beste mensen, die wij zorgvuldig selecteren. Wij beheersen alle onderdelen van het vak. Hierdoor kunnen wij u het totale plaatje aanbieden en u volledig ontzorgen. Wij verzorgen voor u het tuinontwerp, de tuinaanleg en uw tuinonderhoud.

Winnaar van Tuin van het jaar

Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen voor de prijs: Tuin van het Jaar! De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Hierdoor leggen wij onze kwaliteitseisen hoog!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

De hovenier met persoonlijk contact en advies


Wij vinden persoonlijk contact en korte lijntje met onze klanten erg belangrijk. Hierdoor maken wij de mooiste creaties en zijn wij in staat u te verrassen met een prachtig tuinontwerp. Samen met u bespreken wij uw tuinwensen, waarna wij u ons ontwerp voorleggen en passen dit zo nodig voor u aan, zodat uw tuin helemaal naar wens wordt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij zijn flexibel en klantgericht.

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten of heeft u vragen met betrekking tot een persoonlijk tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinaanleg? Wij staan u graag te woord!

Van idee tot tuin

Heeft u interesse in een compleet vernieuwde tuin? Wij verzorgen uw complete wensen. Van tuinidee, tot de aanleg en onderhoud van uw droomtuin. Bij ons is alles mogelijk!

Tuininspiratie

Weet u nog niet precies wat voor tuin u wilt laten aanleggen? Doe tuininspiratie op en bekijk de prachtige tuinen die wij in de loop der jaren al hebben mogen aanleggen en onderhouden.

Nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van het hoveniersbedrijf uit de regio Altena? Lees ons laatste nieuws over de prijzen die we in de wacht hebben weten te slepen en reeds opgeleverde projecten.