Hovenier Werkendam nodig?


U bent bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres als u op zoek bent naar hovenier Werkendam. Bent u op zoek naar een erkend hoveniersbedrijf die de nodige ervaring heeft opgebouwd in de afgelopen jaren en die persoonlijk en duidelijk contact belangrijk vindt? De Rooy Hoveniers is voor u het aangewezen hoveniersbedrijf als hovenier Werkendam. Sinds 1940 is het familiebedrijf De Rooy Hoveniers een begrip in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en maken daardoor allerlei verschillende soorten tuinen. In een persoonlijk gesprek leggen wij al uw wensen vast en maken wij voor u een ontwerp. Nadat wij diverse tuinontwerpen hebben gemaakt, komen wij naar u toe om dit met u te bespreken. Wij vinden persoonlijk contact en duidelijke communicatie erg belangrijk en daarom werken wij met korte lijntjes. Hierdoor kunnen wij snel keuzes maken en kunnen wij onze bevindingen met u bespreken. U bent bij De Rooy Hoveniers op de juiste plaats als u op zoek bent naar een hovenier Werkendam. Op zoek naar hovenier Werkendam? De Rooy Hoveniers is uw hovenier in hart en nieren.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuininspiratie bij hovenier Werkendam


Bij De Rooy Hoveniers hebben wij in de afgelopen jaren prachtige ontwerpen mogen maken en realiseren voor onze klanten. Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij werken alleen met de beste materialen en ons personeel is vakbekwaam. Doordat wij alleen met specialisten werken zijn wij in staat de mooiste tuinontwerpen te maken. Op onze website laten wij u zien welke projecten wij hebben afgerond in de afgelopen jaren.

Wij zijn al meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Onze prijzenplank is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Over Familiebedrijf De Rooy Hoveniers


De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940! Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Wij bieden u tuininspiratie, tuinonderhoud en tuinadvies aan. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij bieden u een schat aan tuininspiratie en verschillende blogs aan. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in ons magazine. Heeft u vragen over onze tuininspiratie, tuinonderhoud of persoonlijke tuinontwerpen? U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Van idee tot tuin

Wij gaan graag met u aan tafel om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomtuin. Vervolgens maken wij hier een mooi tuinontwerp voor. Wij verwerken al uw wensen tot uw droomtuin!

Tuininspiratie

Tuininspiratie nodig? Bekijk eens onze prachtige tuinen die we de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. De Rooy Hoveniers maken tuinen die exact aansluiten op uw wensen! Modern, traditioneel of juist onderhoudsvrij? Het kan allemaal!

Nieuws

Benieuwd naar de laatste prijzen die De Rooy Hoveniers in de wacht heeft weten te slepen? Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rond De Rooy Hoveniers.