Hovenier Werkendam nodig?


Heeft u plannen met uw tuin? Weet u niet goed hoe u het aan moet pakken en bent u op zoek naar een hovenier Werkendam? De Rooy Hoveniers uit Dussen gaat geen enkele uitdaging uit de weg en denkt graag met u mee over een mooi tuinontwerp. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bestaat. Of u nu uw huidige tuin wilt renoveren of een compleet nieuwe tuin moet aanleggen, De Rooy Hoveniers heeft de nodige ervaring om tuinen te ontwerpen en aan te leggen die aansluiten bij de wensen van de klant. Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Wij komen graag naar u toe om sfeer te proeven en om naar uw wensen te luisteren. Wilt u graag een moderne, strakke tuin of houdt u meer van een landelijke, klassieke tuin? Als wij genoeg input hebben gaan wij aan de slag met een schetsontwerp. Als dit naar uw zin is dan volgt het definitieve tuinontwerp dat wij kunnen visualiseren met 3d aanzichten. Zo krijgt u een betere indruk van de ruimtelijk indeling en heeft u er meer gevoel bij. Gaat u akkoord dan krijgt u van ons een transparante offerte.

Tuinaanleg Oosterhout

Tuininspiratie bij hovenier Werkendam


De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. De erkenning van zeer kritische collega-hoveniers betekent veel voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen waar we inmiddels ook al diverse prijzen voor hebben gekregen zoals de vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs 2014 voor de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Daarnaast zijn tuinen van ons al meerdere jaren uitgeroepen tot tuin van het jaar. Wij hebben een passie voor het maken van mooie tuinen en het is fijn als we daar erkenning voor krijgen.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Over Familiebedrijf De Rooy Hoveniers


Met de aanleg en inplanting van uw tuin bent u er nog niet. Een tuin heeft aandacht en onderhoud nodig. Ook hiervoor kunt u terecht bij uw hovenier Werkendam. Juist als uw tuin goed onderhouden wordt, zal deze steeds verder uitgroeien naar een mooi resultaat. Als u het tuinonderhoud aan ons overlaat dan hoeft u enkel maar te genieten. Zomers kunt u in uw tuin zitten en genieten van een mooi boek met een drankje. Maar ook in de winter heeft een tuin veel te bieden. Uw tuin is in alle seizoenen mooi om naar te kijken en verveelt nooit. Met onze 16 gediplomeerde medewerkers worden alle werkzaamheden zoals grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting perfect uitgevoerd.

Van idee tot tuin

Wij gaan graag met u aan tafel om te kijken naar de mogelijkheden voor uw droomtuin. Vervolgens maken wij hier een mooi tuinontwerp voor. Wij verwerken al uw wensen tot uw droomtuin!

Tuininspiratie

Tuininspiratie nodig? Bekijk eens onze prachtige tuinen die we de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. De Rooy Hoveniers maken tuinen die exact aansluiten op uw wensen! Modern, traditioneel of juist onderhoudsvrij? Het kan allemaal!

Nieuws

Benieuwd naar de laatste prijzen die De Rooy Hoveniers in de wacht heeft weten te slepen? Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rond De Rooy Hoveniers.