Hovenier Waalwijk nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Waalwijk? Bent u op zoek naar een specialist die het onderhoud van uw tuin van u over kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is niet alleen een hovenier die uw tuin kan onderhouden, maar wij beschikken over de vaardigheden en de passie voor een complete renovatie of tuinontwerp voor uw tuin. Door de jaren heen hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en vele tuineigenaren weten ons vandaag de dag te vinden. Wij hebben al vele tuinontwerpen mogen realiseren en wij zijn inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u benieuwd wat wij als hovenier Waalwijk voor uw tuin kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en plan direct een afspraak in.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Waalwijk


De Rooy Hoveniers heeft een grote passie als hovenier Waalwijk voor het ontwerpen van mooie tuinen. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen. Naast het ontwerpen van tuinen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud van uw tuin. Moeten uw bomen gesnoeid worden? Wordt het tijd om uw gazon te verticuteren of moet het onkruid nodig tussen de perken uit gehaald worden? De Rooy Hoveniers beschikt over een groot team van gediplomeerde medewerkers die alle onderdelen van het vak beheersen zoals grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk, de aanleg van tuinberegening en het aanleggen van de juiste tuinverlichting. Voor de realisatie en het onderhoud van een onderhoudsvriendelijk, klassieke of moderne tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers in heel Nederland. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden graag uw tuin.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk en direct contact bij een hovenier Waalwijk


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een hovenier Waalwijk? Wij staan u graag te woord en plannen graag een kop koffie met u in. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat sinds 1940 een begrip is in de regio. Wij beschikken over een groot team van experts dat graag de handen uit de mouwen steken voor het onderhoud van uw tuin.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.