Hovenier Waalwijk nodig?


Heeft u een hovenier Waalwijk nodig? Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Waalwijk? Dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied dusdanig uitgebreid, zo ook richting het mooie Waalwijk. Woont u in de omgeving van Waalwijk en zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf die met u meedenkt over uw ontwerp, aanpassingen aan uw tuin aanbrengt of nieuwe toevoegingen heeft voor uw tuinontwerp? Dan zijn de vakmensen van De Rooy Hoveniers voor u dé aangewezen professionele vakmensen om uw wensen te realiseren. Zoekt u een hovenier Waalwijk? U bent bij ons aan het juiste adres!

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Waalwijk


Vindt u het belangrijk dat u persoonlijk en direct contact heeft met een hovenier Waalwijk? Bij De Rooy Hoveniers staat persoonlijk en direct contact hoog in het vaandel. Sinds 1940 is De Rooy Hoveniers een prachtig familiebedrijf die is aangesloten bij Top Hoveniers. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere het aanleggen van patio tuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen en bedrijfstuinen. Doordat wij persoonlijk contact onderhouden met onze klanten zijn wij in staat om uw wensen perfect toe te passen in uw tuin. Kortom: wij zijn uw hovenier Waalwijk!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Persoonlijk en direct contact bij een hovenier Waalwijk


U heeft de knoop doorgehakt, u bent toe aan een nieuw tuinontwerp. Of wilt u uw huidige tuin aanpassen of opnieuw beplanten? Bij De Rooy Hoveniers helpen wij u graag op weg. Wij maken graag met u een afspraak bij u in de tuin. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen en van uw huidige tuin. U kunt bij ons ook terecht voor het opnieuw beplanten van uw tuin, bestraten van uw tuin en voor uw tuinonderhoud. Wij vinden het belangrijk dat wij persoonlijk en direct contact onderhouden met onze klanten. Bij De Rooy Hoveniers weet u waar u aan toe bent als u op zoek bent naar een professionele hovenier Waalwijk.

De Rooy Hoveniers meerdere jaren uitgeroepen voor Tuin van het Jaar.


In de afgelopen jaren hebben wij verschillende prijzen verdiend. Onze prijzenplank is inmiddels in het bezit van verschillende publieksprijzen en vakprijzen. In 2018 wonnen wij de publieksprijs én de vakprijs voor Tuin van het jaar voor de kleine patio tuin in Sleeuwijk. Daarnaast wonnen wij in 2014 de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Bent u enthousiast geworden over onze aangeboden diensten? U kunt ons vinden onder de naam van hovenier Waalwijk. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken.

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.