Hovenier Vught nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Vught waar u van op aan kunt? Bent u op zoek naar een uniek tuinontwerp of bent u op zoek naar een hovenier Vught die het onderhoud van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u bij De Rooy Hoveniers van harte welkom. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat is gevestigd in het Brabantse dorpje Dussen. Door de jaren heen hebben vele tuineigenaren ons weten te vinden en wij maken de mooiste tuinontwerpen op maat. Naast het ontwerpen van verschillende soorten tuinen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het laten onderhouden van uw huidige tuin. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om uw tuin op de juiste manier te onderhouden. U heeft er misschien geen tijd meer voor of u vindt het prettig dat experts met een vakkundig oog uw tuin onderhouden met de juiste gereedschappen en adviezen. Wat de reden ook mag zijn waarom u op zoek bent naar een hovenier Vught maakt voor ons niets uit. Bij De Rooy Hoveniers slaan wij graag de handen ineen om uw tuin als een pareltje te laten stralen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vught


De Rooy Hoveniers is sinds 1940 een begrip in Dussen en ver daarbuiten. Vele tuineigenaren weten ons te vinden en wij komen graag bij u langs in de nabije omgeving. Omdat wij centraal gelegen zijn kunnen wij u ook van dienst zijn in het mooie dorpje Vught. Door de jaren heen hebben wij onze hoveniersdiensten steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij vandaag de dag uw tuin tot in alle facetten kunnen verzorgen. Naast het onderhoud van tuinen kunt u bij ons ook terecht voor een passend tuinontwerp. Wij zijn aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Wij zijn in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 wonnen wij de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Tuininspiratie bij hovenier Vught


Wij geloven in een persoonlijke aanpak en we komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en naar uw wensen te luisteren. Met een team van 20 medewerkers worden de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers perfect uitgevoerd en onderhouden. Voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor periodiek onderhoud kunt u ook bij ons terecht.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.