Hovenier Vught nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier in Vught? Een hovenier met ruime ervaring en de expertise om van uw tuin iets bijzonders te maken? De Rooy Hovenier uit Dussen is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen en wil graag voor u aan de slag. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al sinds 1940 bestaat. Met onze passie voor tuinen zetten wij ons voor elke tuin enthousiast in. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin heeft. Houdt u van een strakke tuin of juist van een landelijk, klassieke tuin? Wij ontwerpen een tuin die aansluit bij uw wensen, maar wij brengen ook onze eigen ideeën in en zo komen we samen tot een passend ontwerp. Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk en daarom komen we graag op locatie kijken. Gaat het om renovatie van uw huidige tuin of gaat u in een nieuw huis wonen en moet de tuin nog helemaal aangelegd worden? Wij nemen de omgeving in ons op en gaan met u in gesprek over uw wensen. Daarna maken wij een schetsontwerp voor een globale indruk, als u daarmee akkoord gaat dan maken wij een definitief ontwerp dat wij met 3d visualisatie nog aansprekender kunnen maken.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vught


Zijn het definitieve ontwerp en de transparante offerte helemaal naar wens dan kan de daadwerkelijke aanleg beginnen. Dit is echt vakwerk waarbij elk detail onze aandacht heeft. Ons team dat bestaat uit 16 gediplomeerde medewerkers beheersen alle onderdelen van het vak. Grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en tuinverlichting worden door ons vakkundig uitgevoerd. Wij proberen onze passie voor tuinen over te brengen op onze klanten. Alles in een tuin moet kloppen en als u een goed gevoel krijgt in uw tuin en er helemaal tot rust komt dan is onze missie geslaagd.

Tuininspiratie bij hovenier Vught


Inmiddels is de Rooy Hoveniers in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs 214 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Een tuin van de Rooy Hoveniers is al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. Bovendien is het tuinbedrijf uit Dussen aangesloten bij Top Hoveniers, een select gezelschap van de beste hoveniers. Als u een geschikte hovenier Vught zoekt voor uw tuin dan bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin zonder dat deze ook maar een seconde verveelt.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.