Hovenier Vught nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Vught? Bent u op zoek naar een specialist in het onderhouden en aanleggen van diverse soorten tuinen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in Dussen en is een echt familiebedrijf. Al sinds 1940 staan wij klaar voor onze klanten en gaan wij met volle energie aan de slag in elke tuin. U bent bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van uw tuin. Wij begrijpen als geen ander dat het soms een lastig klus is om uw tuin winter- of zomer klaar te maken. Daarnaast raden wij het aan om het snoeiwerk van uw bomen of struiken door experts uit te laten voeren. De Rooy Hoveniers bestaat uit een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan in uw tuin. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een uniek tuinontwerp. De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Top Hoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. U bent bij ons gegarandeerd verzekerd van kwaliteit. Voor een hovenier Vught bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vught


Op zoek naar een hovenier Vught? De Rooy Hoveniers heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. De broers De Rooy gaan graag voor u aan de slag en komen graag bij u langs om uw huidige tuin te bekijken. Bent u op zoek naar een hovenier Vught voor het onderhoud van uw tuin of wilt u een compleet nieuwe tuin aanleggen? De experts van De Rooy Hoveniers bespreken graag uw wensen. In de afgelopen jaren hebben wij een mooie prijzenplank bij elkaar gespaard. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. en onze tuinen zijn al meerdere jaren uitgeroepen tot Tuin van het jaar. Met onze bijzondere tuinontwerpen zijn wij altijd vernieuwend bezig. Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Laat u verrassen en inspireren en neem direct contact op met één van de medewerkers van De Rooy Hoveniers.

Tuininspiratie bij hovenier Vught


Wilt u meer weten over de diensten van De Rooy Hoveniers of wilt u graag een afspraak maken? U kunt telefonisch en per mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.