Hovenier Vught nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Vught? Bent u op zoek naar een passend tuinontwerp of is het tijd voor een onderhoudsbeurt die u graag uit handen geeft aan experts? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorpje Dussen. Onze experts komen graag bij u langs in Vught zodat wij ook uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Wij staan bekend om onze bijzondere tuinontwerpen, maar wij beschikken ook over een groot team van gediplomeerde werknemers die gespecialiseerd zijn in grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinberegening en de aanleg van de juiste tuinverlichting. De Rooy Hoveniers is het hoveniersbedrijf waar u naar op zoek bent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door onze succesvolle afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor een kopje koffie graag tegemoet. Voor een hovenier Vught bent u bij De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vught


Als hovenier onderhouden wij niet alleen de tuinen van onze klanten. Wij maken ook een passend 3D ontwerp voor onze klanten als zij een compleet nieuwe tuin willen realiseren. Al vele tuineigenaren genieten van de prachtige tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers. Wij zijn  inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers uit heel Nederland. De Rooy Hoveniers ontwerp, realiseert en onderhoudt graag verschillende soorten tuinen. Denkt u aan een moderne tuin, klassieke tuin of een onderhoudsvriendelijke tuin. Wij komen graag bij u langs en slaan graag de handen ineen om uw tuin te onderhouden.

Meer weten over hovenier Vught?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor het ontwerpen en/of onderhouden van uw tuin? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt te allen tijde vrijblijvend uw vragen stellen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Voor de realisatie en het onderhoud van een onderhoudsvriendelijk, klassieke of moderne tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.