Hovenier Vught nodig?


Bent u op zoek naar een professionele hovenier Vught? Bent u woonachtig in de buurt van Vught en is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Heeft u net een nieuwe woning gekocht en moet uw tuin opnieuw worden aangelegd? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij hovenier Vught! De specialisten van de Rooy Hoveniers komen graag bij u langs. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. De Rooy Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1940. Uw tuin is bij ons in de juiste handen. Onze specialisten denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag. De Rooy Hoveniers is gespecialiseerd in bijzondere tuinontwerpen. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar echte specialisten die weten wat zij voor u en uw tuin kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend met één van onze medewerkers contact opnemen. Zij staan u graag te woord en plannen graag met u een afspraak in.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vught


Op zoek naar een hovenier Vught? De Rooy Hoveniers is aangesloten bij Top Hoveniers. Dat wil zeggen dat wij alle kennis en ervaring in huis hebben om uw droomtuin te kunnen ontwerpen en realiseren. Wij zijn dus de hovenier Vught die u zoekt. Top Hoveniers is een team van 9 hoveniersbedrijven door heel Nederland. U bent bij de Rooy Hoveniers aan het juiste adres voor het ontwerpen van unieke tuinen. Al meerdere jaren is een tuin van ons uitgeroepen tot Tuin van het Jaar. De Rooy Hoveniers is inmiddels in het bezit van een mooie prijzenplank. Deze is gevuld met de publieksprijs en vakprijs Tuin van het jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk. In 2014 won De Rooy Hoveniers de vakprijs met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin. Naast de aanleg van unieke tuinen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud van uw huidige tuin. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag om uw tuin zomer- en winter klaar te maken.

Tuininspiratie bij hovenier Vught


Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Is uw tuin toe aan een complete renovatie of wilt u een deel van uw tuin veranderen? De mogelijkheden bij de Rooy Hoveniers zijn eindeloos! Wij vinden persoonlijk en direct contact met onze klanten erg belangrijk. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij direct voor u aan de slag. Wij maken niet alleen moderne tuinen maar maken allerlei soorten tuinen. De keuze is helemaal aan u!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.