Hovenier Vlijmen nodig?


Bent u op zoek naar hovenier Vlijmen? Mist u kleur in uw tuin? In het najaar vallen alle bladeren van de bomen en verliezen bloemen kleur. Bij het invullen van de border focussen mensen zich vaak op bloemen die bloeien in de zomer en in de lente. Dit betekent dat er in het najaar bijna niets bloeit en het maar een saaie tuin is. Er zijn ook planten en bloemen die in het najaar bloeien. Weet u welke dit zijn? Wij hebben een ruim assortiment aan bloemen en planten die het najaar mooi maken. Bomen en struiken die hun blad verliezen in de winter, kleuren in de herfst van een frisse groene kleur naar spectaculaire warme bladkleuren zoals rood, oranje, bruin en geel. Prachtige kleuren die de tuin in herfst een unieke warme sfeer geven. Het is dus van belang om tijdens het maken van een tuinontwerp en beplanting niet alleen te kijken naar de bladstructuur, maar ook naar de verkleuring die in de herfst plaatsvindt. Een boom leeft van zijn eigen voorraad water en laat daardoor steeds meer bladeren los omdat hij ze zelf niet meer kan voeden. Dat proces vindt plaats in de herfst. Wij komen graag in uw tuin kijken naar de bomen en planten en geven u advies op maat als hovenier Vlijmen.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers: uw hovenier Vlijmen


Op zoek naar een creatieve hovenier Vlijmen? Biodiversiteit staat in Nederland hoog in het vaandel. Wij werken daar graag aan mee door tuinen niet vol te leggen met straatwerk maar deze mooi te maken met bomen en planten. Behalve dat uw tuin er steeds mooier uit gaat zien, helpen wij ook kleine diertjes zoals de bij, deze hebben namelijk van het vroege voorjaar tot de late herfst bloemen nodig om nectar en stuifmeel uit te halen. Daarnaast bieden gevallen bladeren bescherming aan de wortels tegen vorst en is het een voedingsbron voor planten en het bodemleven Laat het gevallen blad dus rustig liggen onder de bomen en struiken. Uw bomen en struiken leven langer en heeft u er langer plezier van.

Hovenier Vlijmen voor een prachtige tuin in elk seizoen!

Wij snappen heel goed dat u niet weet welke bomen en planten in het najaar mooi zijn. Ons vakkundig vak personeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes voor het tuinontwerp. Hierbij houden wij rekening met bloei in het voorjaar, zomer en najaar. U kunt bij ons het hele jaar door genieten van uw kleurrijke tuin. Komt u binnenkort langs in Dussen? Hovenier Vlijmen staat voor u klaar met passende advies inclusief een bakje koffie!

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.