Hovenier Vlijmen nodig?


Bent u op zoek naar een hovenier Vlijmen? Bent u op zoek naar een hovenier Vlijmen die het onderhoud van uw tuin uit handen kan nemen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij De Rooy Hoveniers. De Rooy Hoveniers is gevestigd in het Brabantse dorp Dussen en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het fijn kan zijn als het onderhoud van uw tuin uit handen genomen kan worden. Dit kan komen omdat u er gewoonweg geen tijd meer voor heeft, lichamelijke ongemakken aanwezig zijn of dat u het lastig vindt om een boom te snoeien. De Rooy Hoveniers beschikt over een team van 20 medewerkers, die graag voor u het onderhoud van uw tuin uit handen neemt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verschillende soorten tuinen. Voor het vinden van een hovenier Vlijmen bent u De Rooy Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinaanleg Oosterhout

De Rooy Hoveniers, uw hovenier Vlijmen

De Rooy Hoveniers geeft tuinen kleur, letterlijk maar ook figuurlijk, en daarmee onderscheiden wij ons graag. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Top Hoveniers, dit is een select gezelschap van de beste hoveniers. Tophoveniers is de enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland. Voor het uit handen geven van grondbewerking, aanplanting, bemesting, straatwerk en de aanleg van tuinverlichting bent u bij De Rooy Hoveniers het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp. Na het ontwerp kunnen wij ook direct voor u de tuin aanleggen. Wij komen graag bij u langs en nemen graag het inplanten voor onze rekening. Wij vinden dat een tuin niet in alleen in de seizoenen moet bloemen. Wij willen dat uw tuin het gehele jaar een pracht is om naar te kijken. De Rooy Hoveniers staat bekend om zijn bijzondere tuinontwerpen. Wij zijn inmiddels in het bezit van enkele mooie prijzen zoals de publieksprijs en vakprijs Tuin van het Jaar 2018 voor de kleine groene patiotuin in Sleeuwijk en de vakprijs Tuin van het Jaar 2014 met de Woerkumse Eigentijdse Klassieke Stadstuin.

Afspraak inplannen van hovenier Vlijmen?

Wilt u meer weten over het ontwerpen van een prachtige tuin? Bent u benieuwd hoe wij de aanleg van uw tuin uit handen kunnen nemen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Tuinontwerp Sprang-Capelle

Van idee tot tuin

Wij ontzorgen u volledig! Van idee tot tuin! Wij maken de mooiste ontwerpen, maar niet alleen op papier, ook in uw eigen tuin!

Tuininspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze projecten en ontdek de talloze prachtige tuinen die wij al hebben mogen realiseren.

Nieuws

Volg het laatste nieuws van De Rooy Hoveniers en laat je dagelijks verrassen door de laatste tuin trends.